Zumba

Zumba har ramt Danmark for længe siden og mange er blevet grebet af denne måde at træne på - og det er ikke uden grund.

Zumba er opfundet af Beto Perez fra Columbia. Zumbaen har eksiseteret i over 10 år, men har først for alvor ramt Danmark de sidste år. Zumba er en latin-inspireret træningsform. Den kombinerer latinamerikanske rytmer med god og effektiv træning. Man får trænet hele kroppen - og det er sjovt - vildt sjovt. Musikken og bevægelserne gør, at man griner, sveder og kan danse, som man ellers ikke har gjort det før.

Alle kan danse zumba uanset deres baggrund. Det samler alle kvinder, som har lyst til at bevæge sig samtidig med at de har det sjovt. Dem der er trætte af at stå i et fitnesscenter og tæske sig selv til at træne klapper i deres hænder over zumbaen - det er en fest og det er super efektiv træning.Når du er til Zumba I SoulHouse sikrer vi dig meget kompetente undervisere, som alle har en baggrund inden for dansens verden og undervisningserfaring.

Vi prioriterer det latinamerikanske aspekt i Zumbaen højt. I Soulhouse handler Zumbaen om at få dansen med - og samtidig få trænet effektivt. Det handler ikke om hvordan vi ser ud - men det handler om hvordan vi har det, og alle kan være her og det skal være sjovt. Der er fokus på at acceptere sin krop og nyde at bevæge sig - At have en fest når man træner;-) 

Zumba i Soulhouse:

Alle instruktører i Soulhouse har baggrund indenfor dansens verden. Vi prioriterer højt, at Zumba har en danse-tilgang og derved ikke en arobic/fitnesstime. Alle instruktørere er proffessionelle dansere og vi garanterer derfor kvalitet, og at du får maximalt ud af din time. Du er også garanteret høj puls og en masse sved på panden. Alle kan være med og det er god træning og den sjoveste dansetime :-)