Hvem er vi, os i Soulhouse?

Mie Martha Moltke

Mie Martha Moltke: Ejer af Soulhouse, Parterapeut, underviser i FeminineFlow og Dance it out.

Mie er ejer af Soulhouse. Mie er uddannet folkeslærer og har altid haft stor interesse for psykologien og arbejdet med mennesker. Hun har været  elitedanser i 10 år og har dansen og bevægelse som sin ubetinget kærlighed. Efter hun stoppede sin elitedans-karriere er hun af mange mest kendt fra Vild med Dans, som hun har deltaget i 9 sæsoner.

Mie har en stor passion omkring selvudvikling, spiritualitet og kvindelighed og har gennem flere år udviklet konceptet FeminineFlow, som har bevægelsen/kroppen som 100% udgangspunkt og kerne. (se mere under Feminineflow siden). Hun er uddannet parterapeut og Danse Coach og har derudover også Zumba Basic 1 & 2, og derfor de sidste 4 år været en stor del af Zumba bølgen i DK. (se mere om Feminineflow og Mie´s projekter under FeminineFlow på forsiden).

 

Thomas Evers Poulsen
Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen: Zumba Instruktør & Ballroom Fitness i timen der hedder: Soulhouse Danse Fitness.

Thomas startede som helt lille til dans på Horbelev Kro på Falster, hvor det  mest var hygge. Da han var 6 år flyttede han til Lisbeth Christensen i Nykøbing F. Det var her det hele startede, og grunden til det, der skulle vise sig at  blive hans liv som danser, blev lagt.

Thomas har danset standard og latin dans på eliteplan i 15 år. Efter han stoppede det, har han undervist dans lige siden. Thomas lever og ånder for kærligheden til dansen. Ikke mindst i hans møde med Vild med dans har han genfundet en hel ny form for danseglæde. Thomas har deltaget 9 sæsoner i Vild med Dans, hvor han er kendt for at få sine kvinder til alt :-)

Thomas er uddannet Zumba Instruktør Basic 1 & 2, Ballroom Fitness Instruktør, og bruger sine mange års erfaring til at sprede masser af danseglæde og du behøver ingen baggrund - du skal bare elske at danse, når Thomas er omkring.

 

 

Frederik Nonnemann

Frederik Nonnemann: Underviser i Burlesque Fit.

Frederik Nonnemann har danset standard og latin på eliteplan i mange år. Frederik har de sidste tre sæsoner også deltaget i Vild med Dans.

Frederik har gennem flere år undervist på diverse Danseskoler, hvor han har haft timer i flere forskellige stilarter.

Frederik har selv formet konceptet Burlesque Fit - en time, hvor du får lov at føle dig så lækker, lærer simple, dejlige moves, og Frederiks indlevelse og passion for den time er mærkbar. Det er en passioneret og lækker time - for alle - uanset baggrund og alder - så vil du gå derfra og føle dig så dejlig! 

 

 

 

Anja Katz

Anja Katz: Underviser i Zumba

Anjas liv har altid være fyldt med musik og dans. I slutningen af 2009 kom Zumba Fitness til Danmark og fra første gang, hun prøvede det, var hun solgt. Tog uddannelsen som instruktør i juni 2010 og blev med det samme af Mie kastet ud i undervisningstimer. Det var starten på en fantastisk udvikling.

Anja har undervist i 4 år og Anja prioriterer højt, at Zumba Fitness er en time, hvor alle kan være med og det kræver ingen forudsætninger andet end ønsket at få rørt sig og blive i godt humør. Man kan altid mærke Anjas store engagement og kærlighed til dansen og musikken, som smitter af i hendes meget energiske timer:-)

Uddannet rejsekonsulent og sidder til daglig nu som økonomimedarbejder. Instruktøruddannelse indenfor gymnastik - junior.  Holdfitness uddannelsen gennem Instruktørskolen BodyJam gennem FitnessDK Dance Coach v/Zitta De Fries (Enneagrammet koblet på en kropslig tilgang). Zumba Fitness Instruktør i: Basis 1 + 2, Sentao, Toning, Kids, ProSkills, Glutes , Core Deltager i diverse workshops med dans og Zumba Fitness for inspiration og forbedringer til hendes timer.

 

Luise Dons

Luise Dons: Underviser Dance it out torsdage kl. 18.30 - 19.30

Luise har danset hele hendes liv. Hun har mange års undervisningserfaring både med hold og par. Luise er en fantastisk danser og underviser og med hendes særlige kobling af latinamerikanske rytmer og funky, grounded stil. Hun har sin helt egen stilart, hvor alle kan være med og hvor du får danset og brugt din krop på alle måder.

 

 

 

 

 

 

Kirk Rønler

Kirk Rønler: Underviser Groove hver torsdag kl. 17.30 og kl. 18.30

Kirk har undervist mere end halvdelen af sit liv. Først indenfor svømning, sidenhen fitnessbranchen og altid med den enkelte elev for øje.At gøre dig stærkere og dygtigere og mere i kontakt med din krop.

Kirk er velkendt for et nærvær og at møde den enkelte elev hvor han/hun er med et smil og højt humør. Hun er nørden der hele tiden uddanner sig og som elsker bevægelse og alle former, fra kajak til klatring, fra dans til reformer.

 

 

 

 

Torild Maya Agerbak Thornsohn
Torild Maya Agerbak Thornsohn

Torild Maya Agerbak Thornsohn: Underviser GROOVE hver mandag kl. 18.00

Torild er uddannet fysioterapeut og arbejder aktuelt med margenaliserede unge, hvor platformen for det pædagogiske arbejde er boksetræning. Hun har altid været fascineret af det potentiale kroppen rummer ift at styrke udvikling, mental balance, leg & kreativitet, og har udforsket mange forskellige former for træning og fysisk udfoldelse.

For otte år siden mødte Torild for første gang Misty Tripoli, kvinden der har skabt THEGROOVE, og blev med det samme dybt forelsket i denne metode, der lægger vægt på kreativitet og autencitet gennem en simpel og legende tilgang til dans.

GROOVE har siden været en fasttømret del af hendes liv og hun er meget passioneret omkring, at give folk muligheden for at mærke de fantasiske oplevelser dansegulvet har at byde på . Torild blev i foråret 2014 Mastertrainer i THEGROOVE og vil sammen med sin makker fra Sweiz, stå for at uddanne GROOVE Facilitatorer i Europa. THEGROOVE er for ALLE!! See you on the DANCEFLOOR.

THEGROOVE er for ALLE!! See you on the DANCEFLOOR.

 

 

Screenshot 2016-07-29 23.56.05
Suad Demirovic

Suad Demirovic: Underviser Funk it up

NB: Suad er i Aarhus og lave musical i øjeblikket, men vender tilbage til Soulhouse senere. 

Suad er autodidakt danser, som har undervist i over 10 år og levet af sin dans i snart 14 år.

Han har været del af mange danseproduktioner i både DK og udlandet og har undervist Funk, Hip hop og Street i mange år. 

 

 

 

 

 

 

 

11745461 10153365868485027 8785179013789328312 n
Lic Kaldau

Liv Kaldau: Underviser Familie Groove og vikar på Groove

Mere info kommer

 

 

 

 


FullSizeRender
Lisbet Martha Moltke

Lisbet Martha Moltke: Administration

Lisbet har mere end 20 års erfaring inden for bogholderi, administration og kontor arbejde generelt.  Lisbet står for al administration i Soulhouse.

Deruover er hun Mie´s mor, som vil sige at hun har brugt rigtig mange år i danseverdenen. Hun har derfor også en helt speciel kærlighed til den kreative, dansemæssige og åbne stemning, som vi alle sammen i Soulhouse inspireres af.

Lisbet er altid klar til at hjælpe dig :-) Hun sidder fast på kontoret mandag og onsdag og derudover efter aftale. 

Soulhouse Dans Kalender

apr
26

26.04.2017 18:00 - 19:00

apr
27

27.04.2017 17:00 - 18:00

apr
27

27.04.2017 18:00 - 19:30

apr
29

29.04.2017 10:00 - 11:00

maj
1

01.05.2017 17:00 - 18:00

Nyhedsbrev