FeminineFlow

´Dancing is a spiritual exercise in a physical form´

Feminineflow kurser efterår 2018:

*Feminineflow kursus 1: For nye & let erfarne
Mandag kl. 19-21, 4 moduler: ( 3/9 - 24/9 )
´Dit energi-system og kroppens betydning´

*Feminineflow kursus 2: For nye & let erfarne
Mandag kl. 19-21, 4 moduler ( 22/10 - 12/11 )
`Den feminine energi, sanselighed & seksuelle energi`

*Feminineflow kursus - expansion: For erfarne; FULDT BOOKET
Onsdag kl. 19-21, 10 moduler ( 15. sept - 14. nov.)
´Åbning til nye niveauer i dig. Når du forandrer dig`

Praktisk:
Priser:
Kurser for nye/let erfarne:
Kursus 1: 1150 kr.  ( 4 moduler - beg. & let erfarne )
Kursus 2: 1150 kr.  ( 4 moduler - beg. & let erfarne )
Kursus 1+2 : 2100 kr. ( 8 moduler - spar 200 kr, ved tilmelding af begge )

Kursus: Eksmapnsion - for erfarne: FULDT BOOKET
2350 kr. for alle 10 moduler ( ingen undervisning i uge 42 )

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
------------------------------

Feminineflow er et kursus, som bevidst gennem kroppen bevæger sig tættere ind i din kerne af den du er. 
Det går gennem kroppen i bevægelse. 
Bevægelse, hvor jeg guider dig, støtter dig i iagttagelser, refleksioner, fokus - men mest af alt giver plads til, at du kan åbne mere i din krop hvor der gemmer sig helt andre svar, helt anden plads og overgivelse. Kroppens sprog er magisk. 
Kroppen har været med dig altid, og når vi lukker af eller lever mest i vores mentale verden er der en ufattelig stor dimension, som slet ikke får plads. Der er følelser, fornemmelser, svar og udvikling som åbnes i et dybere lag. Det er et forløb, hvor intensionen er, at du kommer tættere på dig. Du kommer ikke til at lære noget nyt - men du kommer til at åbne til rigtig meget, som du højst sandsynligt har glemt. 

Jeg tror på at skrælle så meget vi kan af af det, som i bund og grund ikke kommer fra os selv, men alt det vi har tillært os af alle mulige grunde. Når vi kommer tættere på vores egen krop, med alt hvad den indeholder, kommer vi tættere på vores eget hjerte og på vores sande kerne. Det støtter os i en kraft, en power, en bevidsthed og en frihed til at være den du er - på en meget særlig måde.

Feminineflow er en ´bevidst´danseform, som udvikler dig som det hele menneske du er. 

Jeg glæder mig til at danse med dig. På din måde - hvor alt er lige som det skal være.  Din krop må gerne være her - og du mærker faktisk rigtigt. 
Let the Femininflow og bevæg dit liv. 
 

Workshop:

NY WORKSHOP:  Move in Life
Onsdag den 15. august, kl. 19.15 - 21.30

Move In Life /by Mie Martha Moltke
A Conscious Dance Practise and Movement

Let ́s Dance! Mænd & kvinder.

Move In Life er dans med et dybere formål. Det er kroppen i bevægelse med en bevidsthed, som forbinder dig mere til dig og din indre power og kerne.
 
Mie guider dig til at åbne for dansen og bevægelsen i dig, men det er et rum, hvor du har frihed til din dans. Det betyder det ikke kan gøres forkert og at ALLE kan være med.
Du genfinder din krop i bevægelse. Guidet og støttet - men i en frihed til at være dig.  

Praktisk:
Workshop: Move in Life
Onsdag den 15. august, kl. 19.15 - 21.30
Pris: 250 kr.
Tilmelding: Send en mail med navn og antal og overførsel via mobilepay. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ( du modtager info omkring mobilepay eller overførsel )

Soulhouse Hørsholmsgade 20, 2200 Kbh N

soulhouse.dk 
 

Feminineflow 1-dags workshop;
Lørdag d. 6. oktober, kl. 10.00 - 17.00

En dagsworkshop med fordybelse ind i de lag i dig, hvor du tydeligere mærker det, som du har brug for at give slip på; for at kunne åbne til det næste lag i dig. Inden i dig. Så du kommer tættere på en selvaccept, selvkærlighed og tillid til din krop.
Hvad du bevæger, bevæger dig. 

Den transformation, der sker, når man bruger tid til at lytte til kroppen og ikke bare tankerne er vildt. 
Jeg glæder mig til at dele dagen med dig. 

Praktisk: 
650 kr. pr person ( Kun for kvinder )
Tilmelding: mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Soulhouse, Hørsholmsgade 20,3, 2200 Kbh N
 

Feminineflow weekend-kursus:
Lørdag og søndag, den 17-18 november. Soulhouse


Brug en weekend til fordybelse, dans, inspiration og læring. Om dig og til dig.

Denne weekend sætter fokus på hjertes energi. På den heling og transformation der sker i hjertets energi.

Det er vildt hvad kroppen gør for os, når vi giver plads, tid og bevægelse. Din krop har altid været med dig. Den er dit hjem, der hvor du bor. Din krop støtter dig til det, som er bedst for dig - når vi lærer at lytte efter. 

Praktisk:
Lørdag d. 17 november  kl.  10-17
Søndag d. 18. november kl. 9 - 15
Pris: 1595 kr. inkl. frokost begge dage.
Tilmelding til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ( begrænset antal pladser)

Soulhouse, Hørsholmsgade 20, 2200, Kbh,

soulhouse.dk

 

 

  • Oplever du også nogle gange at være fanget i hovedet - i tankerne - og glemmer at komme ned i kroppen og mærke hvordan du egentlig har det?
  • Fanger du dig selv i at løbe 100 km i timen for at være alt det du skal være - og alligevel ikke være helt der hvor du ønsker?
  • Har du også lyst til at mærke din krop, bevæge din krop, acceptere din krop, forstå din krop - give alt det der larmer inden i den krop frit løb?
  • Ønsker du at udvikle dig som menneske gennem det mest naturlige i dig - bevægelsen. Kroppen. Hjertet. Sindet. Sjælen. 
    Det kan bevidst bevægelse gøre for dig, og det forstærkes og udvikles endnu mere i et rum med andre, som har samme fokus. 

FeminineFlow

"Dance is the hidden language of the soul" Martha Graham.

Feminineflow er en ´bevidst´danseform, som udvikler dig som det hele menneske du er. 

Det er en danseform, en bevægelse, en måde at udvikle sig som menneske. Gennem kroppen og alt det potentiale, som gemmer sig her. En dans og bevægelse på din måde - hvor alt er lige som det skal være.  Din krop må gerne være her - og du mærker faktisk rigtigt. 
Let the Femininflow og bevæg dit liv. 

FemineFlow kombinerer tanken, kroppen og følelsen - vi er det hele og det hele skal have plads:-)

FeminineFlow er bygget op over mange forskellige bevægelsesformer, og dansen med alle dens bevægelser er grundelementet i FeminineFlow.
Helt specielt for FeminineFlow konceptet er, at der hver gang er et overordnet tema, som der arbejdes med i det modul. Der sker derfor en bevidst frigivelse og udvikling på de områder, som du kan tage med ud i din egen hverdag og reflektere og arbejde videre med.  

Hvorfor FeminineFlow:

Jeg ønsker vitterligt, at give et rum og en frihed til kvinder, hvor vi kan udvikle os, hvor vi kan acceptere os selv, hvor vi kan være med alle vores tusinde facetter - hvor vi kan føle os lige som vi skal være - og min tilgang er gennem dans og bevægelse. Og kroppens unikke gave er, at det vil forplante sig, så vi kan tage alt det vi mærker, sanser og opdager med ud i vores almindelige hverdag - og blive lykkeligere kvinder.

Hvad er FeminineFlow?

Feminineflow er en bevidst dansepraksis, hvor du gennem fokuspunkter, som guides og introduceres af Mie, gennem bevægelse og kroppens sprog - og gennem forløsning og åbning ind til dit potentiale i dig, udvikler dig som menneske. Sammen med andre, som du kan spejle i og støtte dig til. 

Feminineflow er kvinden - det er bevægelse - det er dans - det er energi - det er udfordring - det er udvikling - det er sjov - det er følsomt - det er legende - det er sensuelt - det er musik - det er personligt - det er feminint - det er identitet - det er frihed - det er flow!!!

Til hvert modul arbejder Mie ud fra et tema, som skifter fra gang til gang. Det kunne være " lethed contra grownding, maksuling - feminin energi, centertræning - beundring - at turde slippe kontrollen, at turde nyde mm." Derfor bliver der hver gang sat lyst på forskellige områder i os selv som kvinde, og det får et fysisk udtryk gennem kroppen, så vi reelt kan mærke det og derved også kan bruge det videre ud i vores liv, når vi forlader rummet.

Baggrunden

Jeg har lyst til at lave et arbejde, som er for os kvinder. Et arbejde, som hjælper mig selv og alle andre kvinder, som har mod på at udvikle sig, til at mærke sig selv og sin krop meget mere og finde den indre kvinde frem. Den sprudlende og livsgivende kvinde, som ikke skal være noget bestemt, men bare være kvinde – den sande kvinde der er i os alle – hun skal have plads her og finde sin vej frem.

Dansen er et grundelement i arbejdet. Dans er en direkte kilde til at mærke sin krop. Gennem dans er det nemmere at mærke sin sensualitet, sin følsomhed, sin kraft, sin energi – hvis man tillader sig selv det. Det gælder ikke om at være korrekt og kontrolleret – dansen skal bruges som værktøj til at give slip på kontrollen og komme dybere ind og mærke sig selv give slip.

Dans er frigivende og fantastisk.

Kroppen er vores følelser, og krop og hoved kan ikke adskilles. Kroppen snakker og det er vigtigt at lade den få taletid – udtrykke sig gennem kroppen. Mærke sine sanser – mærke musikken og lade vores sensuelle, sexuelle, agressive, bløde og forvirrende udtryk komme ud – dansen kan det hele.

FeminineFlower et arbejde, som netop arbejder med dette. Det er aldrig en færdig proces, men en konstant proces som giver plads til nye processer –Indlysende er Kvinder og mænd ikke ens – selvom der stadig kan være store diskussioner herom -  og FeminineFlow har fokus på kvinden og på at få det optimale ud af os selv på vores hel individuelle kvindelige måde – vi er alle ens og alligevel så dybt forskellige....

 

Vitalitet

Vitalitet er et essentielt formål med FeminineFlow. Jeg som kvinde vil gerne føle mig vital – have en vital krop, en vital sensualitet, en vital seksualitet – have den størst mulige livskraft!! Vi skal tage udgangspunkt i vores egen krop – den er som den skal være – vi skal bare søge mod at fremme vores vitatitet mest muligt, og derved harmonisere kroppen mest muligt. FeminineFlow skal være med til at øge vores vitalitet, og det vil være et gennemgående begreb, som jeg vil bestræbe mig på at fremme;-)


Formålet er, at komme tættere på vores kvindelighed, vores natur, vores potentiale, vores sandhed -  gennem vores kroppe. 

 - Dansen har den unikke egenskab, at vi ikke kan undgå at mærke os selv mere, og hvis vi så samtidig har en bevidsthed og fokus på det, kan det kun skabe endnu mere flow og kontakt - vi kan sprudle vores kvindelighed ud over det hele - og det er skønt!!

- Vigtigt er også, at der aldrig vil være noget Rigtigt/forkert - at være dygtig - det vil aldrig være noget man skal være god til - man vil altid kunne udforske sig selv mere og mere - og man kan aldrig gøre det forkert. Man kan ikke bevæge sig ”forkert” og hvis målet er en proces i sin egen udvikling vil det altid være lige præcis som det skal.

- Så vi stopper med at bedømme, men bare nyder at bevæge os - ud med perfektionismen og ind med alt det sjove!!

Når du møder dig selv gennem bevægelsen, møder du en sandhed i dig, som er helende. Kroppen kan ikke lyve. 
Når du møder andre kvinder, som er der af samme formål bliver du set og mødt som den du er, og ikke hvad du kan eller laver. Det er trygt og tillidsfuldt rum, og det heler og transformerer.

Din bevægelse i dit liv er måden dit liv udfolder sig på. Din bevægelse i din krop.
Jeg glæder mig til at møde dig på Flow-dansegulvet, og videre ud på det store dansegulv kaldet livet. :-) 

Let the FeminineFlow

 

 

FeminineFlow Kalender

Nyhedsbrev