FeminineFlow

Feminineflow kursus oktober/november ´17:

Feminineflow kursus; Din kvindelighed ( Fuldt booket )
4 gange

1: Kontrol ><  Flow 
2: Seksualitet og sanser 
3: Selvkærlighed 
4: Fejring (At stå i sit eget lys)

Hold 1: 4 x Mandage kl. 19.00 - 21.15
23. oktober - 13. november

Hold 2: 4 x Onsdage kl. 19.00 - 21.15
25. oktober - 15. november

Pris: 1100 kr. for 4 moduler
 

Workshops i Soulhouse:

Efteråret ´17:
1-dags workshops:
Onsdag d. 13. december kl. 19.15 - 21.30, pris 250 kr, Tema: All you need is LOVE: 
En Feminineflow workshop med fokus på Kærlighed. Kærligheden til dig selv. Dit hjerte.
Rigitg mange af os er rigtig gode til at have omsorg og kærlighed til andre, men langt sværere ved at have det til os selv. Og kærligheden starter hos dig. Din kærlighed til dig og fornemmelsen for hvad du er værd. 

Det kan være sårbart, det kan være ppwerfuldt, det kan være forløsende. Kærlighed transformerer og åbner os. Denne aften er med fokus på at komme ned i din krop gennem bevægelse og mærke en kontakt til dig - gennem kroppen og ind i hjertet. 
Tilgivelse, taknemmelighed og overgivelse til dig og din krop. 
Pris: 349,-
Tilmelding til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

NB: Stort Event for kvinder søndag den 26. november: Bevæg dit Liv; se mere under nyheder og tilmelding og info på: Bevæg dit liv

 

Foråret 2018

Foredrag:
Bevæg dit liv - den feminine energi.

Onsdag den 17. januar kl. 19.30 - 21.30
For kvinder
100 kr. pr pers - i Soulhouse,
Tilmelding til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


To Be YOU; Feminineflow Kursus:

10 moduler:
Flow 1: Mandage kl. 19.15 - 21.15
Flow 2: Onsdage kl.19.15 - 21.15

Start uge 4, 2018 ( minus uge 7, og dage i påsken )
Tilmelding til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pris: 2.375 kr. pr. person for 10 x

Det kræver ingen erfaring  - det er ikke "niveau-delt" Du er velkommen. 

To Be YOU er et Feminineflow kursus, hvor vi kommer omkring 10 forskellige fokuspunkter. Det går gennem kroppen i bevægelse. 
Bevægelse, hvor jeg guider dig, støtter dig i iagttagelser, refleksioner, fokus - men mest af alt giver plads til, at du kan åbne mere i din krop hvor der gemmer sig helt andre svar, helt anden plads og overgivelse. Kroppens sprog er magisk. 
Kroppen har været med dig altid, og når vi lukker af eller lever mest i vores mentale verden er der en ufattelig stor dimension, som slet ikke får plads. Der er følelser, fornemmelser, svar og udvikling som åbnes i et dybere lag. Det er et forløb, hvor intensionen er, at du kommer tættere på dig. Du kommer ikke til at lære noget nyt - men du kommer til at åbne til rigtig meget, som du højst sandsynligt har glemt. 

Jeg tror på at skrælle så meget vi kan af, så vi kommer tættere på vores sande kerne. Det støtter os i en kraft, en power, en bevidsthed og en frihed til at være den du er - på en meget særlig måde.

Jeg glæder mig til at danse med dig. På din måde - hvor alt er lige som det skal være.  Din krop må gerne være her - og du mærker faktisk rigtigt. 
Let the Femininflow og bevæg dit liv. 
 

Feminineflow weekend-kursus:
Lørdag og søndag, den 3-4 mars. Soulhouse

Brug en weekend til fordybelse, dans, inspiration og læring. Om dig og til dig. Og oplev det smukke, når kvinder er sammen uden bedømmelse, hvor det ikke handler om hvad du kan eller hvordan du ser ud; men hvor det handler om at kunne være lige præcis den du er. 
Femiineflow er er udviklende vej ind til dig gennem dans og bevægelse.

Det er vildt hvad kroppen gør for os, når vi giver plads, tid og bevægelse. Din krop har altid været med dig. Den er dit hjem, der hvor du bor. Din krop støtter dig til det, som er bedst for dig - når vi lærer at lytte efter. 
Det kræver ingen forudsætninger, men det er kun for kvinder. 

En weekend, vhor du får mulighed for at gå lidt dybere i dig, give slip på unødige bekymringer og lag, som ikke er gode for dig. En weekend, hvor din autencitet står først. 

Lørdag fra 10-17
Søndag fra 8.30 - 14.00
Pris: 1595 kr. inkl. frokost begge dage.

Tilmelding til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

  • Oplever du også nogle gange at være fanget i hovedet - i tankerne - og glemmer at komme ned i kroppen og mærke hvordan du egentlig har det?
  • Fanger du dig selv i at løbe 100 km i timen for at være alt det du skal være - og alligevel ikke være helt der hvor du ønsker?
  • Har du også haft fornemmelsen af, at hvis bare du smed de sidste kilo ville du blive lykkeligere?
  • Er du stresset og savner at nyde og være mere tilstede?
  • Har du også lyst til at mærke din krop, bevæge din krop, acceptere din krop, forstå din krop - give alt det der larmer inden i den krop frit løb?

 

Jeg lover, at jeg har svaret ja til alt det ovenstående og en masse mere.... og jeg lover, at jeg også har mærket, hvordan kontakt til kroppen er uvurderlig, hvordan  accepten af sin kvindelighed med alt det der er, giver en lykke fornemmelse. Jeg lover også, at det kan ikke ske i hovedet - man er nødt til at tage kroppen med!! ( Mie)

FeminineFlow

FeminineFlow er et koncept til kvinder, og der arbejdes bevidst med at fremme den indre kvindelige kerne gennem bevægelse.

” Kroppen er indgangen til den kvindelige energi – let the FeminineFLow”
(Mie Moltke)

FemineFlow kombinerer tanken, kroppen og følelsen - vi er det hele og det hele skal have plads:-)

FeminineFlow er bygget op over mange forskellige bevægelsesformer, og dansen med alle dens bevægelser er grundelementet i FeminineFlow.
Helt specielt for FeminineFlow konceptet er, at der hver gang er et overordnet tema, som der arbejdes med i det modul. Der sker derfor en bevidst frigivelse og udvikling på de områder, som du kan tage med ud i din egen hverdag og reflektere og arbejde videre med.  

Hvorfor FeminineFlow:

Jeg ønsker vitterligt, at give et rum og en frihed til kvinder, hvor vi kan udvikle os, hvor vi kan acceptere os selv, hvor vi kan være med alle vores tusinde facetter - hvor vi kan føle os lige som vi skal være - og min tilgang er gennem dans og bevægelse. Og kroppens unikke gave er, at det vil forplante sig, så vi kan tage alt det vi mærker, sanser og opdager med ud i vores almindelige hverdag - og blive lykkeligere kvinder.

Hvad er FeminineFlow?

Feminineflow er kvinden - det er bevægelse - det er dans - det er energi - det er udfordring - det er udvikling - det er sjov - det er følsomt - det er legende - det er sensuelt - det er musik - det er personligt - det er feminint - det er identitet - det er frihed - det er flow!!!

Mine klasser i FeminineFlow er en måde fysisk at arbejde med sin kvindelighed på gennem bevægelse. Det er en blanding af mange forskellige stilarter som latin, orientalsk dans, groove, yoga, meditation, afrikansk dans, centertræning, ånderæt mm. Det er alt sammen målrettet til at fremme vores indre kraft og det er kun for kvinder! 

Til hvert modul arbejder Mie ud fra et tema, som skifter fra gang til gang. Det kunne være " lethed contra grownding, maksuling - feminin energi, centertræning - beundring - at turde slippe kontrollen, at turde nyde mm." Derfor bliver der hver gang sat lyst på forskellige områder i os selv som kvinde, og det får et fysisk udtryk gennem kroppen, så vi reelt kan mærke det og derved også kan bruge det videre ud i vores liv, når vi forlader rummet.

Baggrunden

Jeg har lyst til at lave et arbejde, som er for os kvinder. Et arbejde, som hjælper mig selv og alle andre kvinder, som har mod på at udvikle sig, til at mærke sig selv og sin krop meget mere og finde den indre kvinde frem. Den sprudlende og livsgivende kvinde, som ikke skal være noget bestemt, men bare være kvinde – den sande kvinde der er i os alle – hun skal have plads her og finde sin vej frem.

Dansen er et grundelement i arbejdet. Dans er en direkte kilde til at mærke sin krop. Gennem dans er det nemmere at mærke sin sensualitet, sin følsomhed, sin kraft, sin energi – hvis man tillader sig selv det. Det gælder ikke om at være korrekt og kontrolleret – dansen skal bruges som værktøj til at give slip på kontrollen og komme dybere ind og mærke sig selv give slip.

Dans er frigivende og fantastisk.

Kroppen er vores følelser, og krop og hoved kan ikke adskilles. Kroppen snakker og det er vigtigt at lade den få taletid – udtrykke sig gennem kroppen. Mærke sine sanser – mærke musikken og lade vores sensuelle, sexuelle, agressive, bløde og forvirrende udtryk komme ud – dansen kan det hele.

FeminineFlower et arbejde, som netop arbejder med dette. Det er aldrig en færdig proces, men en konstant proces som giver plads til nye processer –Indlysende er Kvinder og mænd ikke ens – selvom der stadig kan være store diskussioner herom -  og FeminineFlow har fokus på kvinden og på at få det optimale ud af os selv på vores hel individuelle kvindelige måde – vi er alle ens og alligevel så dybt forskellige....

 

Vitalitet

Vitalitet er et essentielt formål med FeminineFlow. Jeg som kvinde vil gerne føle mig vital – have en vital krop, en vital sensualitet, en vital seksualitet – have den størst mulige livskraft!! Vi skal tage udgangspunkt i vores egen krop – den er som den skal være – vi skal bare søge mod at fremme vores vitatitet mest muligt, og derved harmonisere kroppen mest muligt. FeminineFlow skal være med til at øge vores vitalitet, og det vil være et gennemgående begreb, som jeg vil bestræbe mig på at fremme;-)


Formålet er, at komme tættere på vores kvindelighed gennem vores kroppe - og det kan vi sagtens ved at grine, svede, hoppe, danse eller hvad ellers vi finder på. Men forskellen på mange andre danseformer er, at det er med mål i ikke kun at forbrænde og rører os - målet er også udvikling og fokus på at få større kontakt til vores kvindelige, smukke krop.

 - Dansen har den unikke egenskab, at vi ikke kan undgå at mærke os selv mere, og hvis vi så samtidig har en bevidsthed og fokus på det, kan det kun skabe endnu mere flow og kontakt - vi kan sprudle vores kvindelighed ud over det hele - og det er skønt!!

- Vigtigt er også, at der aldrig vil være noget Rigtigt/forkert - at være dygtig - det vil aldrig være noget man skal være god til - man vil altid kunne udforske sig selv mere og mere - og man kan aldrig gøre det forkert. Man kan ikke bevæge sig ”forkert” og hvis målet er en proces i sin egen udvikling vil det altid være lige præcis som det skal.

- Så vi stopper med at bedømme, men bare nyder at bevæge os - ud med perfektionismen og ind med alt det sjove!!

Om dit udgangspunkt er at ville tabe dig, at ville lære at danse bedre, at ville få mere fleksibilitet, at ville have en fritime fra din normale hverdag, at genfinde din kvindelighed, at grine, at skabe indre kontakt, at starte en udvikling, at møde andre kvinder eller bare at nyde en time i bevægelse - så er det lige som det skal være.

Så er du mere end velkommen og jeg vil glæde mig til at danse med dig - det er en time helt for din egen skyld!!

Let the FeminineFlow