Kvindelogen

Hvad er Kvindelogen:
Kvindelogen er et forum, som simpelt ønsker at tilbyde et unikt og trygt kvinderum fyldt med bevægelse, musik, dialog, nydelse og DIG-tid ♥

Mie Martha Moltke og Amanda Lagoni står bag Kvindelogen. Et eksklusivt rum for Kvinder, hvor vi kan nyde, lære, opleve og være sammen. Det eneste kriterie er, at du er Kvinde.
Vi ønsker at skabe et forum for Kvinder, hvor vi kan være med det vi er. Hvor vi kan læne os tilbage og nyde og opleve, sammen som kvinder – og hvor alle kvinder kan være med. 
Vi har fokus på kvindelighedens mange udfordringer og glæder - heriblandt nydelse, rummelighed, seksualitet, mindre kontrol, grænser, mm.

 

Kvindeaftener:
Hver måned afholder vi kvindeaftener, som generelt bare inviterer dig til gode oplevelser, hvor du ikke skal kunnenoget, ikke skal præstere noget, ikke være noget for nogen andre end DIG. Et forum til kvindens mange evner - og vi ligger stor vægt på at hjælpe hinanden til at give slip på unødvendig kontrol, og give mere plads til NYDELSE.

Alle aftener vil bestå af FeminineFlow v/ Mie, live musik v/ Amanda og oplæg af emne og dialog af begge. Akkompagneret af et glas vin, snacks, kaffe og the.

 

Foråret 2017

  • Fredag d. 27. januar: NYTÅRSFEST KL. 20.00 - 02.00 FOR ALLE KVINDER!
  • Fredag den 3. marts kl. 19.00 - 22.00: Giv plads
  • Fredag den 24. marts kl. 19.00 - 22.00: Intimitet og grænser
  • Fredag den 21. april kl. 19.00 - 22.00: Når kærlighed gør ondt
  • Fredag den 19. maj kl. 19.00 - 22.00: Lyst og ulyst 
  • Fredag den 23. juni 19.00 - 22.00: Kærlighedssprog og kommunikation

NB: Onsdag den 14. juni kl. 19-30 - 21.00: Reception - Kvindeaften "Light version" - tjek facebook: Kvindelogen - dette arrangement er gratis! 

 

Pris: 
250 kr. pr person: inkluderer vin, snacks, dans, musik og oplæg og efterfølgende dialog
Studie/arb. løshedsrabat: 200 kr. pr aften pr. person

Betaling sker til konto eller mobilepay - info får i ved bekræftelse på tilmelding.

Tilmelding til kvindeaftener sker til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Sted:
Soulhouse, Hørsholmsgade 20,3, 2200 Kbh N

 

Om Mie og Amanda:
Mie Moltke har udviklet konceptet Feminine Flow, er prof. danser, Parterapeut og uddannet Dansecoach ud fra Enneagrammet. Huner ejer af studiet Soulhouse, som ligger i København. læs mere på soulhouse.dk

Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog. Amanda har klinik i Stefansgade, Kbh N, hvor hun arbejder med par og individuelle klienter. Derudover holder hun ofte oplæg til kvinderom seksualitet, nydelse, at turde slippe mm. Læs mere på amandalagoni.dk

Find os også på facebook på siden Kvindelogen