Om Mie Martha Moltke

Mie er tidligere profesionel danser, og har danset siden hun hun var to år. Hun er for mange kendt fra Vild med dans, som hun har medvirket i siden 2005. Gennem de sidste 10 år har Mie ud over Vild med Dans bevæget sig i en helt anden retning end den konkurrence-orienteret verden. I dag lever og ånder Mie for bevægelse, for selvudvikling, for glæde og med en stor nysgerrighed for kvindelighed, for et liv, der forener det indre med det ydre. Hun lever i dag af at undervise, inspirere og snakke omkring hvordan kroppen er medspiller i alle aspekter af vores liv - på det fysiske, det psykiske og det sjælelige plan.
Mie har i dag Soulhouse, som er blevet stedet for hendes store drøm om mødet mellem krop, sind og sjæl.

Udover dansen, så har Mie en række andre uddannesler og interesseområder, som er en stor del af hendes praksis i dag:

Parterapeut:
Mie er certificeret Parterapeut fra Sexologiskolen "Mercury Uniflow" på Islands brygge og blev færdig i maj 2013.

Hun har i mange år interesseret sig for- og arbejdet med -  psykologiens verden, mand-kvinde forholdet og mystikken og udfordringer, der kan være i det. Det har altid været en stor del af hendes liv og egen nysgerrighed.

Mie har en stor tro på parforholdet og den udvikling der ligger i det. Hun tror på, at hvis vi både åbner for hovedet, hjertet og kroppen kan vi nå en dialog, så vi kan møde os selv og vores partner i de udfordringer der ligger. Mie tror på kærligheden, parforholet og familien, men hun tror også på, at det er noget man er nødt til at arbejde med og øve sig i, som vi øver os i så mange andre ting, vi gerne vil lære.  

"Kommunikation" er et meget brugt ord - men ikke desto mindre tror hun på det, som den mest ærlige vej til mødet mellem to mennesker - men hun tror på en kommunikation gennem både hoved, hjerte og krop!  

Yderligere uddannelser:

  • Profesionel Danser og underviser
  • 10 års erfaring inden for dans og krop
  • Uddannet Zumba Fitness Instruktør basic 1 & 2, marts 2010
  • Facilitator i Groove (Af Misty Tripoli)
  • Parterapeut v. Sexologiskolen (2 års udd / færdig 2011)
  • PREP Vejleder
  • Certificeret Danse Coach (Enneagrammets udtryk i kroppen)
  • Udvikler af FeminineFlow (kursus til kvinder)
  • Folkeskolelærer, Zahles Seminarium 2011

Ejer af Soulhouse:

Særlig interesse indenfor kroppens betydning for den personlige udvikling. Jeg tror på og interesserer mig for, hvordan vi kan udvikle os ved at få mere kontakt til kroppen og alt hvad der ligger der - og ikke kun hvad hovedet fortæller os. Jeg tror på koblinger mellem krop, psyke og sind - på psykologien, spiritualiteten, kropsligheden - kærligheden!