Retreats

Sommer Retreat 2018: 

  • Dance & Peace Retreat,  Uge 30: Onsdag den 25. juli - lørdag den 28. juli. ´18 
    Tjek ind ca kl. 11.00 onsdag, afgang ca kl. 14.00 lørdag ( ret til ændringer forbeholdes) 
    NB: Fuldt booket - men send en mail for venteliste, da der kan nå at springe nogen fra listen
  • Flow, weekend Retreat, Skælskør, Villa Fjordhøj d.14-16 juni 2019
    Tjek ind mellem 17-17.30 - afgang søndag kl. 17.00 ( ret til ændringer forbeholdes )
     


Dance & Peace Retreat: (Sommer Retreat)

Et Retreat til dig, som ønsker 4 dage  med nydelse, kvindelighed og bevægelse.

KROP - DANS - BEVÆGELSE - MEDITATION - FOREDRAG - SAMLTALER - NYDELSE - KVINDELIGHED

 

Hvad er Dance&Peace Retreat:

Det er 4 dage med dans / bevægelse og fordybelse med udgangspunkt i FeminineFlow og alle de tanker der ligger bag det. 
Dance&Peace er et Retreat, som giver dig mulighed for at føle, fornemme, sanse og reflektere - en intens weekend med fokus på krop, sind og sjæl - med fokus på dig selv som kvinde!

Flow-weekend-retreatet har samme fokus, men går over 3 dage. 

Du får et frirum til at kunne være dig, mærke dig og give plads til alt det der er. Det er en weekend, hvor du ikke skal bekymre dig om andet end bare være DIG! Der vil være fokus på at komme mere ned i kroppen, hvor den egentlige sanselighed og nydelse ligger. Der vil være fokus på at åbne op for alle de gaver der ligger inde i os alle - at åbne for alle de gaver der sprudler inde i dig!!
Retreatet er åbent for alle kvinder, der har lyst til at gå mere på opdagelse i at være kvinde gennem både krop, sind og sjæl.

Mie Martha Moltke og FeminineFlow:

FeminineFlow er en måde fysisk at arbejde med sin kvindelighed på gennem bevægelse. Det er en blanding af mange forskellige stilarter som latin, orientalsk dans, Groove, yoga, meditation, afrikansk dans, centertræning, åndedræt mm.  

Det er alt sammen målrettet til at fremme vores indre kraft og det er kun for kvinder! Det skaber et frirum for os kvinder så vi får tid til at prioritere os selv, vores krop og vores følelser omkring det. Vi får mulighed for at slippe tankerne og komme ned i kroppen.

Hvorfor FeminineFlow? "For mig går arbejdet med det feminine gennem min krop. Gennem kroppen kan vi mærke vores sanselighed og nydelse - kroppen hjælper os med at kunne overgive os til en åbenhed og kærlighed, som er kvindens ultimative gave. Kroppen kan ikke snyde – den viser os lige hvor vi er – modsat tankerne, som kan manipulere os til at tro vi er et helt andet sted end vi egentlig er."( Mie)

Cv: Prof. danser gennem 15 år, udvikler af FeminineFlow, uddannet Parterapeut, uddannet Danse Coach, folkelskolelærer fra Zahles.

Praktisk:

*Dance & Peace retreat, uge 30 (4 dage ): Pris: 5.495 kr. pr. person (NB: fuldt booket, men send en mail og kom på ventelisten) 

*Flow weekend-retreat, 14-16 juni, 2019 (3 dage): Pris: 3795 kr. pr. person. Åben for tilmelding nu.

(Prisen er inkl. fuld forplejning, ophold og undervisning)

Tilmeldling: Din tilmelding skal ske på mail til:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
(NB: Begrænset antal pladser)

Sted: 
Villa Fjordhøj
Rådmandsvej 23B, 4230 Skælskør

Villa Fjordhøj er et kursussted, som ligger i en smuk park - direkte til vandet med egen badebro. En oase af skønhed, fred og gode energier. Villa Fjordhøj kendetegnes ved sin charme, sin autencitet og hygge, og det dannede en perfekt ramme om Retreatet 2013 og vi glæder os til at skulle derned igen. Skælskør er en idyllisk gammel købstad med masser af historie, gode forretninger og udflugtsmuligheder.
Der vil blive serveret udelukkende lækkert økologisk mad hele weekenden

FeminineFlow Kalender

Nyhedsbrev