Terapi & vejledning til kvinder!

NB: Jeg tager desværre ikke private klienter ind pt. 
Tjek Feminineflow for selvudviklingskurser, workshops og retreats.

 

Mie Moltke har gennem de sidste 8 år arbejdet meget med kvinder og selvudvilking gennem en spirituel, psykologisk og ikke mindst kropslig tilgang.
Mie har sit eget sted på Nørrebro -  Soulhouse, hvor hun afholder sine kvindekurser, kvindeaftener, workshops i Feminineflow - et koncept - en livsstil - en selvudvikling, som går gennem kroppen - og lige ind i hjertet til DIG.

“Det har været tydeligt for mig længe, at jeg har lyst til at udvide - til enten dybere samtaler i forlængelse af Feminineflow kursene - men i lige så høj grad åbne op for en guiden/terapi til kvinder omkring de udfordringer de måtte stå i - en mulighed til alle kvinder/piger, som skulle være interesseret.

Mie har en baggrund som elitedanser, hun har derefter taget en læreruddannelse, hun er uddannet parterapeut, hun er certificeret Dance Coach og så har hun gennem de sidste mange år arbejdet med den spirituelle, psykologiske og hovedsageligt kropslige tilgang til den personlige udvikling. Hun har haft par i terapi, men brænder mest lige nu for arbejdet med kvinder.

"Min særlige nysgerrighed og egen historie omkring det at være kvinde, omkring forholdet til vores krop, vores følelser, tanker - vores udfordringer ved grænser, relationer, pleaseren, offer-rollen, selvdestruktive mønstre... og så meget mere - som alt sammet bunder i, at vi virkelig gerne vil ses og elskes! Og alle de udfordringer der ligger i at nå ind til sin egen kerne og mærke det. Komme ud af hovedet - og ned i din krop, din intuition og kærlighed. Mærke kærligheden til dig selv. Så du kan blomstre ud fra din ærlige og sande natur - alt det brænder jeg for at nå dybere ind til - kunne guide og vejlede kvinder ind til deres ærlighed - deres kærlighed i dem - for der er du noget af det smukkeste i verden! Indeni og udenpå! Alt starter hos os selv!"

Send en mail og skriv lidt om, hvad der er dine udfordringer og jeg glæder mig til at snakke med jer. Se mere under "Pris" for praktisk info.

Der arbejdes bla. med teorier som:

  • Enneagrammet
  • Kognitiv terapi
  • Tantraens spirituelle principper
  • Den maskuline kontra feminine energi
  • De fem kærlighedssprog
  • Kroppens betydning for vores selvudvikling/egenhealing
  • Fysiske, konkrete øvelser, som skaber en forandring hurtigst