Om Move&Connect

Move&Connect er en bevægelse skabt af Mie Martha Moltke. Hun ønsker at skabe en bevægelse på dansegulvet og videre ud i livet.

Mie ønsker at skabe en platform, som giver rum for noget andet end den meget mentale, konkurrenceorienteret, effektiviseret og handlende verden, som de fleste lever i. 
Hun ønsker at skabe en bevægelse, hvor der er plads til  mennesket, glæde, kærlig energi og frihed - og opdagelsen af, at du kan være lige som du er - i din krop også. Dans er omdrejningspunktet, men i en form du er med til at skabe selv. Det handler ikke om rigtige/forkerte trin. Det handler heller ikke om, at du skal "lære at danse", men det handler om, at dansen på din måde, hvor du mærker en frihed - og kan være lige som du er. 

Hun har skabt Feminineflow gennem de sidste 8 år, hvor grundlaget netop også alt dette, men til kvinder kun. En selvudviklende, spirituel og psykologisk process og praksis gennem kroppen og dansen i et rum kun med kvinder, hvor søsterskabet udvides.

Move&Connect er en udvidelse. En større platform for en helhed.
Til alle – uanset køn og alder.

Mænd og kvinder. I sin egen dans, sammen med andre.

Move&Connect Danseaftener er aftener, hvor alle (dog en aldersgrænse på min. 18 år) kan komme og bevæge sig. 

På alle Move&Connect aftenener er Kristian Luc DJ. 

Kristian har en lang historie med og i musikverdenen, og han har en helt særligt gave i at mærke ind i rummet af mennesker, så han kan vælge musikken, som åbner og bevæger alle der er med. 
Læs mere om Kristian her: Kristian Luc

Det, sammen med Mie, som guider ind i bevægelsen, er det en særlig kombination af musik og dans intuitivt guidet, så du er sikret en fantastisk aften, som åbner mange lag i dig. Du går derfra med inspriation, energi og en oplevelse, som sætter sig i din krop. Kærligt og forbundet. 

Vil du være med til en ny bevægelse?
Let´s dance. You & We.

Del gerne og spred budskabet.

You are born to move.

Kommende datoer for MOVE&CONNECT danseaftener:
Alle aftener med DJ: Kristian Luc
( se også kalenderen )

*29. august, kl. 19.15 - 21.00
*01. oktober kl. 19.15 - 21.00
*03. december, kl. 19.15 - 21.00
 

Tilmelding nødvendig:
Send mail med navn til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betaling via mobilepay: 75 kr. pr mand 
Tlf nummer: 78260  (og ja, der skal kun være 5 tal)
NB:  skriv i referencefeltet: " dans, dato for eventet" eks: dans,17.1)

Mie Martha Moltke; Guider bevægelsen i rummet.


Kristian Luc, DJ