Centralt placeret på Nørrebro med gratis parkering. Lyse og rummelige lokaler, på toppen af den gamle chokoladefabrik.

Udlejning af
Soulhouse
Slider

SOULHOUSE KREATIVE KURSUSFACILITETER

centralt placeret på Nørrebro.

Vi er stolte over at kunne slå dørene op til vores smukke lokaler på toppen af "den gamle chokoladefabrik", som er rammen om vores lyse, eksklusive, men meget stemningsfyldte lokaler.

Soulhouse ligger centralt på Nørrebro, og grænser lige op til Frederiksberg. Det er lokaler, som afspejler den ånd, som hele Soulhouse Studie er. Et sted, hvor sjælen, mennesket, kreativitet, god energi og rummelighed er i fokus.

Lokalerne er fyldt med vinduer med udsigt til Københavns tage og himlen, som giver masser af lys og åbenhed.

Nørrebro Parken og Assistentsgården ligger lige ved, som giver dejlige muligheder for at tage pauser i noget grønt, når lokalerne bruges over hele dage eller weekender.

Hørsholmsgade ligger op ad Stefansgade og Jægersborggade, som er stemningsfyldte, hyggelige gader fyldt med cafeer og spisesteder, som også kan anbefales, hvis der er brug for det.

Lokalerne er godt egnet til kurser, workshops, foredrag, arrangementer, hvor du ønsker nogle rammer, som skaber stemning og giver en fornemmelse for noget andet end traditionelle kursusfaciliteter. Vi ønsker at give et alternativ til jer, som vil krydre jeres kurser og workshops med noget nyt.

Læs mere her om det praktiske her på siden, og skriv altid og spørg os, hvis du har spørgsmål