DANS|HOLD


Dance it out

Som navnet hentyder, så er fokus på at danse igennem - og formen kan variere lidt.
Dance it out giver plads til at stilarterne kan variere fra latin inspireret, funky, salsa, groovy style. Det er en time, hvor alle kan være med, men hvor vi giver plads til at danse. Uden nogen ramme for en bestemt stilart. 
Det er svedigt, det er sjovt, alle kan følge med og pulsen kommer absolut op. 


Dance Fit

Dance Fit er en kombination af flere ting,

Det er Zumba Fitness og Ballroom Fitness som hovedoverskrifter. Derudover er der twist af disco og andre kendte skønne sange, hvor du får sved på panden og kan synge med samtidig :-)
Du kan læse om Zumba Fitness i menuen under punktet "Zumba Fitness".

Ballroom fitness:
Her behøver du ingen dansepartner og ingen dansekjole. Alt hvad der skal til er, at du skal være klar til at bruge dig selv og prøve en helt ny form for træning.
I Ballroom Fitness lærer du at danse vals, tango, cha cha cha, jive, rumba, samba mv., mens du får sved på panden og får rigtig god motion. Kombinationen af dans og aerobics sætter et højt energiniveau. 
Opbygningen af Ballroom Fitness-timerne er præcis på samme måde, som du kender fra almindelige aerobictimer – og det er netop det, som gør hele forskellen! Det vil sige, man lærer masser af trin og variationer flydende og ”logisk”. 
Ballroom Fitness er for alle – uanset køn, alder og niveau. Hvis du ikke allerede er det, så garanterer vi dig, at Ballroom Fitness gør dig vild med dans!

Dance Fit kombinererer Zumba Fitness’ latin rytmer med Ballroom Fitness og skaber en energi fyldt, sjov og vekslende time:-)


Dance to Express

Denne time er den eneste time i Souhouse, hvor du lærer én koreografi timen igennem. Men når det er sagt, så er det en koreografi, som Frederik sikre alle kan være med til – uanset erfaring og alder. Fokus er ikke på at være dygtig, men på at øve sig i at kaste sig ind i dansen, ind i musikken og udtrykke sig. Stemningen er helt særlig og Frederik er helt unik til at skabe en tryg, fri og sjov atmosfære. Dance to express – not to impress! Og det er befriende, sjovt og fantastisk. 


Zumba Fitness

Zumba Fitness har ramt Danmark for længe siden og mange er blevet grebet af denne måde at træne på - og det er ikke uden grund.

Zumba Fitness er opfundet af Beto Perez fra Columbia og startede tilbage i 1999, hvor han flyttede til Miami, Florida. Zumba Fitness ramte først for alvor Danmark i 2009/2010. Zumba Fitness er en latin-inspireret træningsform. Den kombinerer latinamerikanske rytmer med god og effektiv træning. Man får trænet hele kroppen - og det er sjovt - vildt sjovt. Musikken og bevægelserne gør, at man griner, sveder og kan danse, som man ellers ikke har gjort det før.

Alle kan danse Zumba uanset deres baggrund. Det samler alle kvinder, som har lyst til at bevæge sig samtidig med at de har det sjovt. Dem der er trætte af at stå i et fitnesscenter og tæske sig selv til at træne, klapper i deres hænder over Zumba Fitness - det er en fest og det er super effektiv træning. Når du er til Zumba Fitness i Soulhouse, sikrer vi dig meget kompetente undervisere, som alle har en baggrund inden for dansens verden og undervisningserfaring.

I Soulhouse handler Zumba Fitness om at få dansen med - og samtidig få trænet effektivt. Det handler ikke om, hvordan vi ser ud - men det handler om hvordan vi har det, og alle kan være her og det skal være sjovt. Der er fokus på at acceptere sin krop og nyde at bevæge sig - At have en fest når man træner ;-)


Groove

GROOVE er en let, sjov og legende dansetime hvor ALLE kan være med. 

Du bliver undervist i enkle dansetrin eller rytmer, som du for lov til udtrykke på din egen måde. GROOVE adskiller sig fra de fleste andre dansetimer ved, at der ikke er noget foran og bagved - hele rummet tages i brug og du behøver stort set ikke kigge på underviseren, da trinene er så simple at det ikke er nødvendigt. GROOVE er en autentisk dansetime, hvor du har muligheden for at udfolde din kreativitet og danse med hjerte, krop og sjæl. Det er UMULIGT at GROOVE forkert – din måde at bevæge dig på er den rigtige! Du behøver absolut ingen danseerfaring. Hvis du kan gå, kan du GROOVE.

GROOVE er IKKE en freestyle dansetime, så du bliver trygt guidet i ALLE de moves vi danser gennem hele timen. Vi danser til fantastisk musik i mange forskellige genre, og arbejder med balance, koordination, smidighed og funktionelle bevægelser, pakket ind i enkle, lækre & kreative danse moves, som du får lov til at danse på DIN måde.

Det er simpelt, det er svedigt og det er sjovt!!


Funky Latin Dance

Denne time er en skøn blanding af originale latinrytmer som merenque, samba, salsa, cha-cha-cha og så tilfører Luise ekstra funk-moves og rytmer, som gør det til en helt særlig blanding. En time du ikke finder andre steder, og hvor alle kan være med. 

Timen er bygget op med masser forskellige sange, som Luise underviser forskellige trin til. Der er ikke en overordnet koreografi, og du kan sagtens være med uanset erfaring.

Luises passion for de originale bevægelser, grounding og rytmer skinner tydeligt igennem og hun er så fantastisk dygtig samtidig med, at hun er helt nede på jorden med hendes fynske accent og humor. 

God fornøjelse.


Old school funk

På denne time bygges en koreografi op timen igennem. Men det er på en måde, hvor du gennem hele timen danser - hvor trinene gentages løbende og hvor du ikke opdager eller skal tænke for meget over det. Du danser og så lægges der hele tiden lidt mere på, og i løbet af den time får du svedt igennem, får lært en koreografi og bliver grebet af musikken, som skaber en helt særlig stemning.

Det kræver ingen erfaring - Toniah er fantastiske til at skabe en undervisning, hvor alle niveauer, aldre og bagrunde er velkommen. Måske har du danset en masse, måske har du aldrig nogensinde danset - måske elsker du bare musikken? 

Alle er velkommen og vi glæder os til at Funké med dig. 


Funktionel Træning

Denne time er en styrke og cardio time. Den er bygget op over forskellige øvelser med redskaber som TRX Suspension Trainer, TRX Rip Trainer, Slam Balls mv. samt traditionelle mave, balder, lår øvelser, som Anja tilrettelægger til hver time. Der er fokus på at styrke din core i alle øvelser og derudover forskellige øvelser, hvor resten af kroppen styrkes – enten med egen kropsvægt eller med redskaber. Der vil være øvelser, som går igen hver gang, men er vil også være nye øvelser.

Anja går meget op i, at I hver især bliver støttet i at gøre det rigtigt, så du styrker din krop og ikke giver dig selv skader. Som på alle andre timer i Soulhouse er stemningen høj, fokus er på, at du skal have det godt og sjovt og rummet vil være fyldt med god musik. 


Flow Motion

Under Flow Motion starter vi blidt op med åndedrættet og timen vil derefter langsomt åbne op for din krop og din bevægelse. En time, hvor guidet bevægelse er kernen, men hvor du kan gøre det på din måde. Timen vil varierer, men du kan altid gøre det på din måde. Tempoet vil generelt være langsomt og blidt. Start din dag med at få kontakt til din krop og bevæg dig ud I din hverdag derfra. 


Core Flow

En old school mave/balde/lår time, hvor fokus vil ligge på hele dit core område og balder. 

Timen vil primært foregå på yogamåtter, men det kan veksle. For Mie er musik og høj energi vigtig, og det vil denne time også bære præg af. Styrk din krop. Det er simpelt, alle kan være med. Og din krop vil elske det. 

Timen vil slutte af med en afspænding, som er lige så vigtig for din krop, så den kan nå at optage alt det du lige har givet den. 


FeminineFlow og Move&Connect