Mie Moltke Small.png
 
lightbox1.jpg

Mie Moltke

Ejer af Soulhouse.

Mie er tidligere professionel danser, og har danset siden hun var to år. Hun er for mange kendt fra Vild med dans, som hun har medvirket i siden 2005. Gennem de sidste 10 år har Mie ud over Vild med Dans bevæget sig i en helt anden retning end den konkurrence-orienteret verden. I dag lever og ånder Mie for bevægelse, for selvudvikling, for glæde og med en stor nysgerrighed for kvindelighed, for et liv, der forener det indre med det ydre. Hun lever i dag af at undervise, inspirere og snakke omkring hvordan kroppen er medspiller i alle aspekter af vores liv - på det fysiske, det psykiske og det sjælelige plan.
Mie har i dag Soulhouse, som er blevet stedet for hendes store drøm om mødet mellem krop, sind og sjæl.

Mie udkom med en bog fra Gyldendal i 2017; ’Bevæg dit liv’, hvor Mie samler mange af de visioner, erfaringer, filosofier og kropslige værktøjer til at komme tættere på dig selv og din vej hjem i dig.

Udover dansen, så har Mie en række andre uddannelser og interesseområder, som er en stor del af hendes praksis i dag.

MieMoltke_RAISFOTO_64322.jpg

FeminineFlow

“Dancing is a spiritual exercise in a physical form”

Mie startede Feminineflow konceptet i 2011, og har siden guidet hundredevis af kvinder gennem hendes kurser, workshops og retreats landet over.
FeminineFlow er hendes eget koncept udviklet til kvinder med fokus på at forbinde krop og hoved gennem bevidst bevægelse. Hendes dybe vision og drivkraft ligger i, at give det videre som vi alle i bund og grund er født med: En naturlig kontakt til kroppen og din egen kærlighed til dig.
Du er lige som du skal være. FeminineFlow er en bevægelse, som støtter din tillid til at du mærker rigtigt, at din krop er med dig og ikke imod dig og at du har al den power og kraft til at bevæge dig i den retning du i virkerligheden ønsker I dit liv. Og du er nødt til at mærke din krop – du kan ikke kun tænke dig til det.

Screenshot-2018-05-21-19.07.31.png

Move&Connect

Move&Connect er en bevægelse skabt af Mie Martha Moltke. Hun ønsker at skabe en bevægelse på dansegulvet og videre ud i livet. For mænd og kvinder.

Mie ønsker at skabe en platform, som giver rum for noget andet end den meget mentale, konkurrenceorienteret, effektiviseret og handlende verden, som de fleste lever i.
Hun ønsker at skabe en bevægelse, hvor der er plads til mennesket, glæde, kærlig energi og frihed - og opdagelsen af, at du kan være lige, som du er - i din krop også. Dans er omdrejningspunktet, men i en form du er med til at skabe selv. Det handler ikke om rigtige/forkerte trin. Det handler heller ikke om, at du skal "lære at danse", men det handler om, at dansen på din måde, hvor du mærker en frihed - og kan være lige som du er.

På alle Move&Connect aftenener er Kristian Luc DJ. Kristian har en lang historie med og i musikverdenen, og han har en helt særligt gave i at mærke ind i rummet af mennesker, så han kan vælge musikken, som åbner og bevæger alle der er med.
Læs mere om Kristian her: Kristian Luc

Vil du være med til en ny bevægelse?
Let´s dance. You & We.

Nb: aldersgrænse på min. 18