Back to All Events

Feminine Flow 50+ ved Inge Dicte Peters


Feminineflow 50+ - kort intro-page-001.jpg

Feminineflow 50 +  

Udviklet af Mie Martha Moltke

Facilitator: Inge Dicte Peters

Til kvinder i alderen 50 +. 

Feminineflow er en bevidst bevægelsespraksis, hvor selvkærlighed & selvaccept er i fokus gennem bevægelse. Et kursus, hvor din livskvalitet øges.

Alder er mange ting – men et faktum er, at vi forandrer os som mennesker som årene går.

Vores fysiske, men også vore psykiske verden flytter sig. Vi får mere erfaring, vi ser anderledes på verden, nye prioriteter, nye områder af os selv vi skal opdage, områder vi skal give slip på – nye måder at være i vores krop på gennem overgangsaldre, mulige fysiske udfordringer og ikke mindst en livserfaring der vokser. Livet forandrer os, og det er helt naturligt og meget smukt. 

Feminineflow 50 + er for kvinder i alderen fra 50 år og op. 

Der er ingen max alder. Du behøver ikke være i nogen bestemt fysisk form. 

Feminineflow 50+ er til dig, som kvinde, som har lyst til at forbedre din livskvalitet, og som ønsker at lære din krop at kende på en ny måde.

Bevægelse - og ikke mindst intuitiv bevægelse og kontakt til din krop fremmer dit helbred. Bevægelse kan i høj grad være med til at hele og støtte dit helbred, og det er den største motivationsfaktor med Feminineflow generelt; At skabe et bedre helbred, mere bevægelighed og størst mulig livskvalitet og livskraft. En bevægelse, som bevæger dig endnu mere hjem til DIG. 

Det er aldrig for sent at bevæge sig, og du bliver aldrig færdig med at bevæge dig. Nye områder af dig – fysisk, psykisk og spirituelt. Det er en gave at have et kvinde-rum, hvor du deler dig og dine spørgsmål, erfaringer, udfordringer og opdagelser.

“Jeg startede til FeminineFlow som 55 årig og er nu 63 år. Jeg mener stadig, at det er den bedste gave, jeg har givet mig selv. Det har været med til at gøre mig til en bedre udgave af mig selv på alle planer.

Flow været med til at gøre mig mere hel og give mig større selvindsigt og meget mere livsglæde - derfor vil jeg meget gerne være med til at give det videre til andre kvinder. Alle fortjener denne gave.” Inge Dicte.

Inge brænder meget for at give denne erfaring og kærlighed videre til de kvinder, som har lyst til at genfinde og mærke lysten, selvkærligheden og selvaccepten. 


Om Inge:

Inge Dicte Peters

Inge har arbejdet som skolepædagog og SFO leder på holistisk Friskole og er uddannet farveterapeut. 

Inge har været del af Feminineflow kurser, workshops, retreats mm. mafholdt af Mie, siden Mie startede Feminineflow i 2011. 

Inge underviser Feminineflow 50+ kurser og workshops.

Earlier Event: April 25
Retreat Andalusien
Later Event: May 5
DGI DANSE-EVENT