Tilbage til Alle begivenheder

Feminineflow workshop v/ Mie Moltke i Aarhus

  • VM Dans 19 Sommervej Aarhus, 8210 Denmark (kort)

En 3- timers workshop, hvor alle kan være med uanset om du aldrig har været  prøvet Feminineflow før eller hvis du har været del af workshops med Mie før. 

Denne workshop vil have fokus på at koble hoved, krop og hjerte. En workshop, hvor du vil blive guidet ned i din krop gennem bevægelse, hvor du vil opleve, at din krop har et helt sprog for sig selv. 

Rigtig mange lever mest i hoved og ignorerer kroppens signaler, og det vil afskære os fra en kæmpe stor del af os selv og ikke mindst give os følelsen af at være forkert, at være adskilt eller ikke kunne mærke, hvad man har brug for. 

Din krop er med dig - den er ikke imod dig. 

Når vi lærer at lytte til os selv og ikke mindst til vores krop, og når vi oplever, at vi faktisk har alle svarerne inden i, så opstår en frihed, som giver mening på en helt ny måde. 

Mie startede Feminineflow konceptet i 2011, og har siden guidet hundredevis af kvinder gennem hendes kurser, workshops og retreats landet over. 

Feminineflow er hendes eget koncept udviklet til kvinder med fokus på at forbinde krop og hoved gennem bevidst bevægelse. Hendes dybe vision og drivkraft ligger i at give det videre som vi alle i bund og grund er født med: 

En naturlig kontakt til kroppen og din egen kærlighed til dig. ´

Denne workshop vl introducer dig for oplevelsen af, at du mærker rigtigt, at du kan stole på dig selv og din krop. Det er fascinerende, hvor langt man kan nå på 3 timer, når vi giver slip på at ville forstå, tænke os til alt og ikke mindst slipper frygten for at være forkert, men i stedet giver plads til kroppen, til bevægelse og til at være der, med de følelser som reelt er inde i os. 

Du kan ikke gøre noget forkert. Du er allerede som du skal være. Jeg vil bare støtte dig i, at du kan stole på det. 

Jeg glæder mig til at danse med dig.

299,- pr person

Book på mail: info@soulhouse.dk

Sted:

Vm Dans

Sommervej 19,

8210 Århus 



Forrige
Forrige
4. februar

Online Flow Inspirations-uge v/Mie Moltke

Næste
Næste
3. marts

Feminineflow Forløb v/ Mie Moltke - Aarhus