Back to All Events

FeminineFlow Workshop v/Inge Dicte

  • Soulhouse Hørsholmsgade 20, 3. sal 2200 København N Denmark (map)

Inge starter sit første FeminineFlow kursus op for kvinder i alderen 50+ den 30. april.
Dette er en smagsprøve.

Denne workshop er til dig, som gerne vil mærke, hvordan din krop og bevægelse kan støtte dig på mange måder i dit liv, uanset hvordan du kan være udfordret i kroppen. Det kan også være du bare har lyst til at bevæge dig sammen med andre kvinder. Uanset - så er du velkommen.

Det er for alle kvinder i alderen 50 +

Tema:
Dans med alt i dig.
Det kræver ingen forudsætninger, og det vil være en danseaften, hvor du kærligt vil blive guidet af Inge, til at mærke, hvad din krop kan give dig af livsenergi og læring. Du kan gøre det i dit tempo, på din måde.


Pris: pr. person DKK 150,-

Earlier Event: March 30
Feminineflow 1-dags workshop
Later Event: April 14
Foredrag Tønder