Back to All Events

Feminineflow Efterår '19


  • Soulhouse Hørsholmsgade 20, 3. sal 2200 København N Denmark (map)

Feminineflow kursus for erfarne:

Dette kursus i efteråret er for kvinder, som allerede har været del af Feminineflow i større eller mindre grad. 

Det vil være et kursus med fokus på de nye skridt, de nye bevægelser der skal til for dig lige nu. Et kursus med fokus på at turde blive ved med at gå vejen og få den støtte du har brug for i din dans i dit liv. 

--------

Mie startede Feminineflow konceptet i 2011, og har siden guidet hundredevis af kvinder gennem hendes kurser, workshops, retreats landet over.


Feminineflow er hendes eget koncept udviklet til kvinder med fokus på at forbinde krop og hoved gennem bevidst bevægelse. Hendes dybe vision og drivkraft ligger i at give det videre som vi alle i bund og grund er født med: En naturlig kontakt til kroppen og din egen kærlighed til dig. 
Du er lige som du skal være. Feminineflow er en bevægelse, som støtter din tillid til at du mærker rigtigt, at din krop er med dig og ikke imod dig og at du har al den power og kraft til at bevæge dig i den retning du i virkeligheden ønsker i dit liv. Og du er nødt til at mærke din krop – du kan ikke kun tænke dig til det.


At turde vælge kærligheden til dig selv og det, som er bedst for dig - modsat frygten for at være forkert, frygten for at være for meget og ikke mindst frygten for ikke at være god nok.
Ingen takker dig for ikke at følge dit hjerte. For stort set os alle sammen kræver det øvelse, for det kan være svært. Øvelse i at mærke efter og øvelse i at have modet til at følge det. Det er omdrejningpunktet i Feminineflow og kroppen vil overraske dig, og den vil støtte dig.
Træk vejret og stol på din bevægelse i dit liv. 


Pris:

DKK 2550,- for 10 Moduler. Bemærk ingen modul i uge 42.

Prisen inkluderer ugentlig undervisning + Flow t-shirt og online guidance gennem lukkede gruppe. 

Depositum på DKK 200,- betales ved reservation - restbeløb betales senest 15. august 2019 (OBS - dette er kun muligt ved køb via computer).

Du kan sagtens betale i rater. Hvis du ønsker det, skal du sende en mail til: info@soulhouse.dk,  så finder vi en løsning. 

Earlier Event: July 28
Dance Camp - Marbella