Back to All Events

Meditations Weekend-Retreat


Meditations Weekend Retreat v/ Jesper Westmark

En weekend med fordybelse gennem meditation og et dybere kendskab til meditationens virkning og ikke mindst til dig selv.

Jesper har afholdt utallige meditations Retreat primært i Sverige, og du har nu muligheden for at deltage her i København.

Jesper er uddannet traume-terapeut og har 15 års undervisning i meditation.

Hans primære fokus i sin vej inden for den spirituelle og psykologiske verden er opdagelse af sit eget sind med en tilgang til både krop, sind og hjerte.

Vi lever i en verden, hvor stres, angst, tankemylder, krav og mange andre faktorer spiller ind i hele vores krop og helbred, og det er altafgørende at skabe en balance, så du kan forblive i dig selv og samtidig navigere i dit liv.

Vores nervesystem, vores hjerte, vores helbred kan ikke tåle din mængde stres, som vi ofte udsætter os selv for og meditation er et værktøj/ en livsstil/ et valg, som støtter alle lag i dig.

Det kræver ingen erfaring for at deltage på denne weekend.

Praktisk:

  • Fredag aften vil foregå i Frederiksberg Svømmehal i deres Kurbadsområde. Det vil inkludere Sauna Gus og en dybere gennem varmen, roen og Jepser guider hele vejen, så du kan være helt tryg.

( Skulle du af forskellig årsag ikke have lyst til at deltage denne aften, men kun lør-søn i Soulhouse, så skriv til os. Det vil dog være samme pris, men muligt at springe denne aften over. Vi anbefaler selvfølgelig at deltage)

Fredag: 21.00 - 23.00 ( evt sluttidspunkt lidt tidligere )

  • Lørdag og søndag vil foregå i Soulhouse fra kl. 10.00 - 17.00 begge dage.

Medbring:

  • Badetøj og håndklæde fredag aften

  • Afslappet tøj lørdag og søndag. Mulighed for at have en ekstra trøje, sokker eller andet til at kunne tage af og på alt efter behov.

  • Notesbog.

  • Frokost ( Der er masser steder i gaderne omkring, men der er også køleskab i Soulhouse, hvis du vil have din egen mad med. Der er en times frokostpause )

Der er kaffe/the og snacks til rådighed begge dage.

Pris: 2800,- kr. pr person
(Depositum på 500,- kr. betales ved tilmelding og er bindende, så det refunderes ikke. Resterende beløb skal betales 30 dage inden Retreat og refunderes herefter ikke).

Begrænset antal pladser

Earlier Event: July 28
Dance Camp - Marbella