Yoga


Flow Yoga 

Under Flow Yoga starter vi med dynamiske åndedrætsøvelser og sætter efterfølgende klassiske hatha yogastillinger sammen til nogle små flow-serier. Du vil gennem serierne få pulsen op og sved på panden, og samtidig bliver du guidet til at bevare kontakten til dit åndedræt hele vejen igennem. Flow yoga både styrker og smidiggør din krop, samt bringer mentalt fokus. Vi slutter af med en kort meditation. Søger du mere afspænding og meditation, så bliv til mindfulness holdet bagefter. 


Mindfulness

Under mindfulness guides du ind i en rolig og meditativ tilstand gennem dybe åndedræt, afspænding, meditative bevægelser, musik og meditation. Dette er timen til dig, der har brug for at kommer helt ned i gear og give dig selv en kærlig pause fra hverdagens stress og jag. 


Chakra Yoga

Under Chakra Yoga guides du blidt og kærligt til en balance af dit energisystem (kaldet chakraer). Timen starter med en kort meditation og nogle åndedrætsøvelser, fortsætter med klassiske hatha yogastillinger og afsluttes med afspænding. Du vil gå fra timen med styrke og ro i krop og sind.


Yin Yoga

En klasse hvor vi arbejder med at løsne op for kroppens bindevæv (fascia), gennem lange blide stræk. Hver stilling holdes i op til 5 minutter af gangen, og giver kroppen en chance for at slippe al dens gamle OG nye arvæv Klassen er egnet til alle ligemeget alder og baggrund.


Restorativ Yoga

I denne klasse arbejder vi ekstra blidt og langsomt, hvilket kan være en kæmpe udfordring for denne tids by menneske. Vi arbejder med kroppens nerve system, bla gennem blide stillinger, hvor vi prøver at undgå at mærke noget som helst stræk, og holder dem i op til 10 minutter af gangen. Derved får kroppen en chance for at regenerere sig selv indefra. Klassen er egnet til alle. Ligemeget alder eller baggrund.

Vokalmeditation

Vokalmeditation er en kropslig meditationsform. Vi aktiverer krop, stemme og ånd, med fokus på ro, nærvær, forbindelse og fordybelse. Der vil være mulighed for at synge sammen, men du kan også komme og være stille - omsluttet af lyd og stemme. Timen er egnet til alle uanset baggrund og erfaring omkring meditaiton eller andet. Det kræver ikke noget for at deltage.