Tilbage til Alle begivenheder

Nytårs-Flow workshop

  • SOULHOUSE Hørsholmsgade 20C, 3. sal 2200 København N Danmark (kort)

NYTÅRS-WORKSHOP v/ Mie Moltke

HEART FLOW & NEW INTENTIONS

Nytåret er en stærk tid. Vær del af denne workshop, hvor vi sætter fokus på dit hjertes visdom og nye intentioner for det nye år.

Gennem stærke intentioner, bevægelse, meditationer og ritualer slipper vi det, som ikke skal med ind i det nye år, og giver plads til at manifestere det som skal.

Alle kan være med. Du fortjener at give dig plads i dit liv. Gå på opdagelse i din krops og hjertes visdom, og lade det heale og transformere sig i dig, som er tid for dig, og der hvor du er i dit liv.

Det er en meget transformerende tid. Meget forandring. Vi står lige der på vej ind i en ny tid, hvor vi ikke længere kan gå med de gamle mønstre og overbevisninger, hvis vi skal leve det vi er her for.

Det kalder på dig og din autenticitet. Det kræver konstant bevægelse og bevidsthed i at lytte til sit hjerte og sjæl.

Vi skal støtte hinanden og disse rum er så vigtige, da du oplever, at du ikke er alene. Og der er mange på samme vej som dig - i livet med alt hvad der er udfordrende og også så smukt.

Praktisk:
Soulhouse
Kl. 10.00 - 15.00

Pris pr. pers. DKK 777,-
Begrænset antal pladser.

Ved betaling er tilmelding bindende og kan herefter ikke ændres, annulleres eller ombyttes til andre events eller dansetimer i Soulhouse.

Hvis venteliste, så skriv til info@soulhouse.dk - hvis du vil sættes på ventelisten.

Forrige
Forrige
1. december

Move & Connect Dance Night

Næste
Næste
19. januar

Move & Connect Dance Night