Gratis prøvetime:

Første gang du besøger Soulhouse, er det muligt at booke sig ind på én gratis prøvetime. Det gøres ved at oprette en profil på vores bookingsystem. Enten via vores APP Soulhouse eller via vores hjemmeside www.soulhouse.dk. Det er lettest via APP’en. Når du har oprettet en profil, vil der blive sendt en mail til dig, som du bedes bekræfte og herefter er din profil aktiv og du kan nu booke dig ind på en gratis prøvetime. Det er kun muligt at booke sig ind på en gratis prøvetime, hvis du gør det, indenfor en måned efter du har oprettet profilen og inden du køber andre produkter – herefter er det ikke muligt at booke en gratis prøvetime.

 

Holdbooking:

Det er muligt at booke sig ind på hold 30 dage frem i tiden.

Har du fuld medlemskab/autopay kan du frit booke 30 dage frem.

Har du klippekort eller månedskort (uden autopay), kan du kun booke dig på hold, såfremt der er en form for betaling – dvs. hvis dit månedskort udløber den 17., så er det ikke muligt at booke dig på hold fra den 18. uden at kortet bliver fornyet eller anden form for betaling bliver brugt.

Det kræver ikke betaling at komme på venteliste – først når du får plads på holdet, vil der blive opkrævet betaling.

 

Venteliste:

Det er muligt at komme på venteliste på de forskellige hold.

Ventelisten er åben op til 2 timer før timens start – herefter bliver den låst. Dvs. fra 2 timer før timens start, kan man hverken tilmelde sig ventelisten og man får ikke automatisk plads på holdet, hvis en deltager vælger at melde fra mindre end 2 timer før timens start. Det betyder så, hvis der har været en afmelding mindre en 2 timer før timens start, så giver det en ledig plads på holdet, som enhver kan gå ind og booke….også selvom der tidligere har været en venteliste.

Hvis du har været på venteliste og får plads på holdet, vil der blive sendt en mail til dig med info herom. Det er derfor vigtigt, du har valgt ”ja tak” til at modtage mails ellers vil du ingen info modtage. Og så er det altid en god idé at holde øje på dagen – på f.eks. APP’en – om du har fået plads. Meget kan nemlig ændre sig på selve dagen.

Skulle du få plads på holdet og alligevel ikke har mulighed for at møde op, bedes du gå ind og annullere din plads, så det giver mulighed for en anden at få din plads. Får du ikke afmeldt dig og du har klippekort, vil der blive trukket et klip på dit kort.

Hvis du er på venteliste og du ved, du alligevel ikke kan deltage, så er det en god idé at få afmeldt dig ventelisten.

 

Afbud:

Afbud inden 2 timer før times start koster ikke noget. Afbud mindre end 2 timer før times start, vil der, hvis du har klippekort, blive trukket et klip på dit kort.

Har du medlemskab eller månedskort, så bliver der på nuværende tidspunkt ikke trukket noget gebyr. Men vi vil gerne give alle muligheden for at deltage, så det er god stil at gå ind og melde fra, så dem, der evt. står på venteliste, har muligheden for at deltage i stedet.

 

Medlemskab/autopay/kontrakt:

Der er ingen indmeldelsesgebyr og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Det skal blot opsiges inden næste trækning/betaling. Der refunderes ikke, hvis man opsiger sit medlemskab midt i en periode eller efter trækningen er foretaget. Der går nogle dage fra trækningen er foretaget fra systemet, til du kan se trækningen på din konto. Se under din profil i systemet, hvad dato trækningen er foretaget/dit kort er blevet fornyet.

Det er ikke muligt at stille medlemskab/autopay/kontrakten i bero. Har du en periode, hvor du ikke kan træne, skal kontrakten opsiges (terminate) inden næste opkrævning. Når du så vender tilbage købes en ny kontrakt.

Du kan selv opsige (terminate) din kontrakt, hvis du logger på ind på din profil på computeren (gøres under “my info” - “account” - “terminate”)– det er ikke muligt at gøre via APP’en. Når du opsiger (terminate) din kontrakt, så er det gældende fra den dag/dato, du gør det.
Ellers kan du skrive til os på souhousestudie@gmail.com og her kan du oplyse, hvornår du ønsker at opsige fra.


Klippekort

Et klippekort gælder 2 år fra den dato, det købes og kan ikke refunderes. Kortet er personligt og kan ikke overføres til en anden person.

Computer vs. APP

Mange ting kan gøres via APP’en, og er nemt og lige ved hånden, hvis du skal booke hold, afbooke mv. Men har du brug for at ændre kreditkortinfo, tilmelde dig FeminineFlow forløb med mulighed for depos-indbetaling, opsige kontrakt eller blot brug for et andet overblik af din profil, så skal der logges ind via hjemmesiden på computeren.

 

Regler & sikkerhed

Børn og unge under 16 år på ikke deltage på holdene uden at være i selskab med en voksen. Instruktøren kan godkende enkelte undtagelser.

Soulhouse påtager sig ikke noget ansvar for personlige ejendele og værdigenstande. Der er ingen aflåste skabe, så sørg for at have dine værdigenstande med dig.

Al træning foregår på eget ansvar. Du har selv ansvar for, at din helbredstilstand er sådan, at dans og træning kan gennemføres uden risiko. Soulhouse tager ikke ansvar for personskader, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller undtagelser.

Der er stor mulighed for det bliver varmt, så venligst medbring eget håndklæde, hvis du har behov for at tørre panden ;-) Håndklæder i studiet er forbeholdt aftørring af nyvaskede hænder efter toiletbesøg ;-) Her er desværre ingen badefaciliteter.