Underviserne


Mie Moltke

Ejer af Soulhouse, danser, terapeut, underviser og udvikler af FeminineFlow, Move&Connect og Dance it out.

Mie har altid haft stor interesse for psykologien og arbejdet med mennesker. Hun har været elitedanser i 10 år og har dansen og bevægelse som sin ubetinget kærlighed. Efter hun stoppede sin elitedans-karriere, er hun af mange mest kendt fra Vild med Dans, som hun har deltaget i 13 sæsoner.

Mie har en stor passion omkring selvudvikling, spiritualitet og kvindelighed. Hun har gennem flere år udviklet konceptet FeminineFlow, som har bevægelse/kroppen som 100% udgangspunkt og kerne. (se mere under Feminineflow siden). Hun er uddannet parterapeut og Danse Coach og har derudover også Zumba Basic 1 & 2, og derfor været en stor del af Zumba Fitness bølgen i DK.


Thomas Evers Poulsen

Zumba Instruktør & Ballroom Fitness i timen der hedder: ’Dance Fit’ mandag kl. 17.00.

Thomas startede som helt lille til dans på Horbelev Kro på Falster, hvor det mest var hygge. Da han var 6 år flyttede han til Lisbeth Christensen i Nykøbing F. Det var her, det hele startede og grunden til det, der skulle vise sig at blive hans liv som danser, blev lagt.

Thomas har danset standard og latin dans på eliteplan i 15 år. Efter han stoppede det, har han undervist dans lige siden. Thomas lever og ånder for kærligheden til dansen. Ikke mindst i hans møde med Vild med Dans har han genfundet en hel ny form for danseglæde. Thomas har deltaget 13 sæsoner i Vild med Dans, hvor han er kendt for at få sine kvinder til alt :-)

Thomas er uddannet Zumba Fitness Instruktør Basic 1 & 2, Ballroom Fitness Instruktør, og bruger sine mange års erfaring til at sprede masser af danseglæde. Du behøver ingen dansebaggrund for at danse med på Thomas’ timer - du skal bare elske at danse, når Thomas er omkring.


Frederik Nonnemann

Underviser i ’Dance to Express’ onsdag kl. 18.00

Frederik Nonnemann har danset standard og latin på eliteplan i mange år. Frederik har de sidste 6 sæsoner også deltaget i Vild med Dans.

Frederik har gennem flere år undervist på diverse danseskoler, hvor han har haft timer i flere forskellige stilarter.

Frederik har selv formet konceptet Dance to Express - en time, hvor du får lov at føle dig så lækker, lærer simple og dejlige moves, og Frederiks indlevelse og passion for den time er mærkbar. Han bygger en koreografi op i løbet af timen, som du får lov at fyre af mange gange. Det er en passioneret og lækker time - for alle - uanset baggrund og alder - så vil du gå derfra og føle dig så dejlig! 


Anja Katz

Underviser i ’Zumba Fitness’ lørdag kl. 9.30 og ’Funktionel træning’ torsdag kl. 17.00

Anjas liv har altid være fyldt med musik og dans. I slutningen af 2009 kom Zumba Fitness til Danmark og fra første gang, hun prøvede det, var hun solgt. Tog uddannelsen som instruktør i juni 2010 og blev med det samme af Mie kastet ud i undervisningstimer. Det var starten på en fantastisk udvikling.

Anja har undervist i 9 år og hun prioriterer højt, at Zumba Fitness er en time, hvor alle kan være med og det kræver ingen forudsætninger andet end ønsket om at få sig rørt og blive i godt humør. Man kan altid mærke Anjas store engagement og kærlighed til dansen og musikken, som smitter af i hendes meget energiske timer :-)

Funktionel Træning er et nyt hjertebarn for Anja, da hun selv på egen krop, har mærket hvor vigtigt, det er at få trænet/styrket sin krop for bedre velvære. Det vil hun rigtig gerne dele med andre. Og det for hun gjort på både en ”hård” og sjov måde, hvor alle kan være med uanset form. 

Instruktøruddannelse indenfor gymnastik - junior.  Holdfitness uddannelsen gennem Instruktørskolen BodyJam gennem FitnessDK, Dance Coach v/Zitta De Fries (Enneagrammet koblet på en kropslig tilgang). Fitness Instruktør og Personlig Træner gennem Fitness Institute. TRX Certified med flg. uddannelser: STC – Suspension Training Course, FTC – Functional Training Course, GTC – Group Training Course, Force TC - Force Training Course og AGTC Group Training Course. Let’s Band Coach Course. Zumba Fitness Instruktør i: Basis 1 + 2, Sentao, Toning, Kids, ProSkills, Glutes, Core samt Strong by Zumba.
Deltager i diverse workshops med TRX træning, dans og Zumba Fitness for inspiration og forbedringer til hendes timer.


Luise Crone Dons

Underviser i ’Funky Latin Danse’ tirsdag kl. 18.00

Luise har danset hele hendes liv. Hun har mange års undervisningserfaring både med hold og par. Luise er en fantastisk danser og underviser. Og med hendes særlige kobling af latinamerikanske rytmer og funky, grounded stil. Hun har sin helt egen stilart, hvor alle kan være med og hvor du får danset og brugt din krop på alle måder.


Toniah

Underviser i ’Old school funk’ torsdag kl. 18.30

Toniah er en helt unik koreograf, performer og danser. Hun arbejder blandt andet på Vild med Dans, X-factor og masser af andre tv-shows, teatre og musikvideoer. Det fantastiske ved hende er - udover hendes kæmpe erfaring- så er hun helt nede på jorden og skaber en undervisning, hvor alle kan være med uanset niveau.

Toniah var en af de første kvindelige Streetdansere herhjemme. Hun har arbejdet meget i både London, NYC og LA, og er kendt for at kombinere mange forskellige stilarter fra Street, Pop, Jazz og Funk. Og udover at være fantastisk dygtig - så er hun så super dejlig, nede på jorden og møder dem hun underviser, der hvor de er - og så smitter hendes fantastiske udstråling og energi!

Maria Juhl

Underviser ’Ayurvedisk Yoga’

Maria Juhl har praktiseret yoga siden 2001, hvor hun under en universitetsuddannelse var på vej ind i en depression.

Yogaen blev starten på en fuldstændig omlægning af Marias liv – i retning af større glæde og dybere mening. Foruden yogaøvelserne, så integrerede Maria den indiske sundhedsvidenskab Ayurvedas principper i sit liv. Og har siden været så passioneret omkring effekterne af disse gamle, naturlige systemer til balance, at hun fra 2002-2003 tog en selvplanlagt uddannelse i Indien og begyndte at undervise i 2005. Mellem 2009-2014 uddannede Maria sig videre hos Deepak Chopra (www.chopra.com) i Californien. Deepak er en af vores tids mest indflydelsesrige oversættere af Indiens tidsløse visdom. Marias certifikation på Chopra Centeret strækker sig over Ayurveda, Vedisk filosofi, Meditation og Yoga. 

Læs mere på www.mariajuhl.com


Michael Olesen

Underviser i ’Dance it Out’ tirsdag kl. 17.00

 Michael er mest kendt fra Vild med Dans, hvor han har deltaget de sidste mange år med stor succes. Michael har danset hele sit liv inden for standard- og latindansen og har mange års erfaring inden for undervisning. Michael har derudover været del af masser forestillinger som danser. Michael har en energi, varme og professionalisme i sin undervisning som smitter og får alle med. En time med fuld fart på, men hvor alle kan være med.  


Liv Kaldau

Underviser ‘Groove’ mandag kl. 18.00 

Liv er uddannet pædagog, men arbejder i dag ved siden af sin undervisning i et større firma med noget helt andet. Liv mødte i 2012 et selvudviklingsarbejde gennem Debbie Ford – Skyggearbejde. Og gennem en nysgerrighed inden for selvudvikling fandt hun frem til Soulhouse og primært FeminineFlow v/ Mie. Hendes vej i dansen startede og Liv blev hurtigt grebet af Groove. Hun tog Groove uddannelsen i 2014 og har været i fuld gang siden. Hun er meget passioneret omkring at give det videre, som dansen giver hende, og hun glæder sig til at Groove med jer.Amanda Lagoni

Amanda er oprindeligt uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har gennem mine forskellige uddannelser og erfaringer udviklet konceptet Vokalterapi og arbejder med vokalmeditation. 
Amanda er derudover uddannet og certificeret Sexolog og Parterapeut fra Sexologiskolen "Mercury Uniflow" på Islands brygge.

Amanda driver egen virksomhed i sin egen klinik i København og skriver derudover artikler, holder foredrag og guider meditationer. 
Hun har derudover lavet sin egen meditationsplade sammen med Marie Kronquist. 
Læs mere på amandalagoni.dk