Tilbage til Alle begivenheder

DIT AUTENTISKE LIV

  • SOULHOUSE Hørsholmsgade 20C, 3. sal 2200 København N Danmark (kort)

DIT AUTENTISKE LIV - At leve fra hjertet i det liv, du drømmer om

En unik psykologisk og spirituel workshop til dig,der er klar til at træde ind i dit liv autentisk og åbne op for din manifesterende kraft.

Er du klar til at træde ind i dit kærlige og autentiske liv?
Har du lyst til at slippe gamle mønstre eller fastlåste overbevisninger og illusioner, og i stedet træde mere ind i tillid, tydelighed og overgivelse til dig og skabe det liv du ønsker.

En helt unik workshop, hvor du vil lære fra tre kvinder, som er førende på deres felt, og som vil give dig mulighed for at træde endnu stærkere ind i dig, dit hjerte og det du drømmer om.

I denne særlige workshop mødes de tre kvinder sammen i hvert deres arbejde, og fælles er, at de arbejder med at guide dig tættere på din kerne og ind i at leve mere sandt, kærligt, stærkt i dit liv, så du kan få alt det ud af det, som du drømmer om og måske længes efter. Vi har alle potentialet og muligheden for at leve et liv i sandhed og kærlighed.

Pernille Aalund
Forfatter og foredragsholder
Alt er energi. Vore tanker og tale er energi. Energien skaber en tilstand i vores krop. Og denne tilstand er med til at sætte en væsentlig dagsorden for hele vort liv.
Bøn er et magtfuldt redskab på rejsen mod indre fred og glæde. Gennem bøn møder vi mirakler, velsignelser og åbenbaringer. Vi mærker taknemmeligheden. Du vil denne dag opleve Pernilles arbejde gennem bøn og manifestation. En kraft, som vi alle har til rådighed, og som vil ændre dit liv.

Livet er kort og det er mit store ønske, ja mit kald, at hjælpe mennesker med at få tro og håb tilbage i deres liv.
Et konstant håb om, at det bedste vil komme. At der er en mening med livet og at den mening vil folde sig ud med årene; vi lever... og det er i sig selv et mirakel.
Troen ... troen på, at det vi drømmer om og længes efter ... vil ske, hvis vi er fokuseret og arbejder bevidst i den retning. Og at den retning er en vej som vi alle kan finde frem til, hvis vi giver os selv den nødvendige tid til fordybelse.”

Det er ikke sikkert, du kan få det helt, som du vil have det - lige med det samme. Men du kan øve dig. Øve dig i at se det bedste, tænke det bedste og invitere mennesker indenfor der udelukkende vil dig det bedste – til alles bedste.”

Det liv du lever - er det liv du får.



Mie Moltke
“ Du er født fuldstændig som du skal være. Når du finder mere og mere hjem til dig selv og dit eget hjerte, vil du kunne give og være i livet mere stærkt, sandt og hel. Herfra skaber du forandring i dig og dem omkring dig. En selvkærlig praksis vil transformere alt andet.“

Mie arbejder i dag kun med personlig udvikling som spirituel lærer, hvor hun guider, støtter og underviser hundredevis af kvinder gennem kontakten til krop, sind og sjæl - og her hjælper til forandring gennem bevægelse, energiarbejde, meditationer og musik.
Bevægelse er et element, som altid har været - og vil altid være del af hende. Her ligger også den store forskel fra mange andre veje - kroppen i bevægelse er en fantastisk vej ind til glæde, mening og transformation. Mange frygter stadig deres krop. de flygter op i hovedet og i tankemylderet, og lader kontrollen styre mere end tillid og kærlighed.
Mie har selv været gennem en lang rejse af udvikling, hvor hun har bevæget sig fra voldsom kontrol og perfektionisme, og en frygt for ikke at være noget værd, hvis ikke hun præsterede og kontrollede. Til et liv i sandhed og med hjertet som guide. Hun lever i dag med en daglig guidance fra hendes krop og en uendelig opdagelse og læring i hendes egen udvikling. At leve autentisk er essentielt for hendes eget liv og arbejde. Hun går vejen selv og gennem de sidste mange år har hun udfoldet sit kald mere og mere. At guide og bidrage til at andre kvinder får plads til at opdage sig selv sandt. Mærke en dyb kærlighed og turde vælge forandring i vejen hjem til sig selv.

DIn krop er med dig - den støtter dig og guider dig, den healer og transformere. Stol på dig, din krop og din bevægelse i dit liv.


Pia - The White Shaman
Pia Nissen har som Den Hvide Shaman bevæget sig fra den nationale arena til et internationalt netværk indenfor Spirituel Transformation og Business Mastery. Verden er hendes legeplads, og hun elsker at gå på opdagelse i Spiritualiteten, anerkendt Forskning og Videnskab og bruge sin viden til at hjælpe mennesker World Wide med at nå deres mål og drømme for livet - i tæt dialog med Sjælen og det Guddommelige. Med sit mangeårige virke er hun en anerkendt og efterspurgt Shaman og har som Underviser og Foredragsholder talt for i tusindevis af mennesker. Hun er iværksætter af større organisationer og hendes indvielse og uddannelser hos udvalgte Shamaner og Spirituelle lærere kommer alle de mennesker til gode, hun professionelt arbejder sammen med.

”Livet har for mig været, og vil til evighed være det, én lang udviklingsrejse. Personligt har jeg bevæget mig i et væld af pressede situationer, hvor ingen ønsker at befinde sig, og jeg er vokset med opgaven. Med tyve års erfaring i personlig udvikling, har min rejse favnet et væld af  fantastiske mennesker verden over; det være sig alt fra den hjemløse med en umiddelbar udsigtsløs fremtid til nogle af de største spirituelle ledere; mennesker med differentierede værdisæt og alligevel med ét fælles mål: et stort ønske om at lykkes!
At bidrage til din lykke og dine evner til at hjælpe andre med at lykkes, vil for mig være det optimale, og først dér er jeg selv lykkedes.”

Program:

09.30 - 12.00: Mie / Dybere kontakt til hjertet og kroppens visdom
12.00 - 12.30: Frokostpause
12.30 - 15.00: Pia - The White Shaman / Sjælens Vej med Healing og personlige budskaber
15.00 - 15.30: Kagepause
15.30 - 18.00: Pernille / Bønnens kraft og manifestation

Praktisk:
Søndag den 11. september 2022
Soulhouse, kl. 09.30 - 18.00
Begrænset antal pladser.

TRÆD IND I DIN KRAFT OG SKAB DET LIV DU DRØMMER OM
Invester en dag og mærk en transformation.

PRIS pr. person DKK 2222,-
(Frokost, kage, frugt, kaffe og te er inkluderet)

Ved betaling er tilmelding bindende og kan herefter ikke ændres, annulleres eller ombyttes til andre events eller dansetimer i Soulhouse.

Ønsker du at betale i rater, så send mail til info@soulhouse.dk

Forrige
Forrige
1. september

Move & Connect Dance Night

Næste
Næste
29. september

Flow Circle Workshop