Tilbage til Alle begivenheder

Awakening YOU / Workshop

  • SOULHOUSE Hørsholmsgade 20C, 3. sal 2200 København N Danmark (kort)

AWAKENING YOU

Er du klar til træde ind i dit mest magiske år?

Det er altid en stærk tid ved årsskiftet, og denne tid lige nu kalder i den grad på transformation og autenticitet. Du har mulighed for at vælge det kærligste for dig og åbne op for at manifestere dit kommende år.

AWAKENING YOU er en særlig workshop til dig, som er klar til at slippe det, som ikke skal med ind i det nye år og åbne op for alt det som skal. At åbne for alt det i dig, som venter på at blomstre og leve.

En helt unik workshop, hvor du vil guides og lære fra to kvinder, som er førende på deres felt, og som vil give dig mulighed for at træde endnu stærkere ind i dig, dit hjerte og det du drømmer om.
En workshop faciliteret af Mie Moltke & Pia Nissen, som begge arbejder stærkt med autenticitet, manifestationer og transformation.

Gennem stærke intentioner, ritualer, øvelser, bevægelse og meditationer guides du ind i at slippe det, som ikke skal med ind i det nye år, og du støttes og guides til at manifestere det som skal åbne sig fremadrettet. Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne stærke dag, hvor vi åbner op for alt det, du skal i det nye år.



AWAKENING YOU
Lad 2024 blive det mest magiske år.



Pia Nissen - The White Shaman
Pia Nissen, har som Den Hvide Shaman, bevæget sig fra den nationale arena til et internationalt netværk indenfor Spirituel Transformation og Business Mastery. Verden er hendes legeplads, og hun elsker at gå på opdagelse i Spiritualiteten, anerkendt Forskning og Videnskab og bruge sin viden til at hjælpe mennesker World Wide med at nå deres mål og drømme for livet - i tæt dialog med Sjælen og det Guddommelige. Med sit mangeårige virke er hun en anerkendt og efterspurgt Shaman og har som Underviser og Foredragsholder talt for i tusindvis af mennesker. Hun er iværksætter af større organisationer og hendes indvielse og uddannelser hos udvalgte Shamaner og Spirituelle lærere kommer alle de mennesker til gode, hun professionelt arbejder sammen med.

”Livet har for mig været, og vil til evighed være det, én lang udviklingsrejse. Personligt har jeg bevæget mig i et væld af pressede situationer, hvor ingen ønsker at befinde sig, og jeg er vokset med opgaven. Med tyve års erfaring i personlig udvikling, har min rejse favnet et væld af  fantastiske mennesker verden over; det være sig alt fra den hjemløse med en umiddelbar udsigtsløs fremtid til nogle af de største spirituelle ledere; mennesker med differentierede værdisæt og alligevel med ét fælles mål: et stort ønske om at lykkes!
At bidrage til din lykke og dine evner til at hjælpe andre med at lykkes, vil for mig være det optimale, og først dér er jeg selv lykkedes.”



Mie Moltke
“Du er født fuldstændig, som du skal være. Når du finder mere og mere hjem til dig selv og dit eget hjerte, vil du kunne give og være i livet mere stærkt, sandt og hel. En selvkærlig praksis vil transformere alt andet.“

Mie arbejder med personlig udvikling gennem kroppens sprog i bevægelse. Gennem hendes mange, mange år med speciale i dansen, i kroppens sprog og udvikling, skaber hun et trygt rum for dig til at åbne og forløse, så du føler dig mere fri og kommer tættere på kærligheden i dig.

Bevægelse er grundelementet.
Her ligger også den store forskel fra mange andre veje - kroppen i bevægelse er en fantastisk vej ind til glæde, mening og transformation. Mange frygter stadig deres krop. De flygter op i hovedet og i tankemylderet, og lader kontrollen styre mere end tillid og kærlighed.
Mie har selv været gennem en lang rejse af udvikling, hvor hun har bevæget sig fra voldsom kontrol og perfektionisme, og en frygt for ikke at være noget værd, hvis ikke hun præsterede og kontrollerede. Til et liv i sandhed og med hjertet som guide. Hun lever i dag med en daglig guidance fra hendes krop og en uendelig opdagelse og læring i hendes egen udvikling. At leve autentisk er essentielt for hendes eget liv og arbejde. Hun går vejen selv og gennem de sidste mange år, har hun udfoldet sit kald mere og mere. At guide og bidrage til at andre kvinder får plads til at opdage sig selv sandt. Mærke en dyb kærlighed og turde vælge forandring i vejen hjem til sig selv.

DIn krop er med dig - den støtter dig og guider dig, den healer og transformerer. Stol på dig, din krop og din bevægelse i dit liv.


Vi glæder os til at åbne op for det mest magiske nye år vi snart går ind i.


Praktisk:
Soulhouse, Hørsholmsgade 20, 3. sal
Kl. 9.30 - 13.30
Inkluderet kaffe, the og snacks.

Pris pr. pers. DKK 1111,-
Begrænset antal pladser.

Ved betaling er tilmelding bindende og kan herefter ikke ændres, annulleres eller ombyttes til andre events eller dansetimer i Soulhouse.

Hvis venteliste, så skriv til info@soulhouse.dk - hvis du vil sættes på ventelisten.

Forrige
Forrige
30. november

Move & Connect Dance Night

Næste
Næste
12. januar

Friday Dance v/ Anja Katz, Luise Dons & Mie Moltke